Adda a cedat! Criză de nervi şi înjurături la Asia Express: „Mă duc acasă să cânt”

Asia Express încearcă din greu concurenţii, însă cele mai afectate par să fie cele două cupluri. Oboseala, foamea, condiţiile grele şi mai ales lupta pentru imunitate au creat tensiuni puternice între Adda şi soţul ei Cătălin. Cântăreaţa a cedat nervos şi a răbufnit într-o avalanşă de injurături. 

RomaniaTV.net
25 feb. 2020, 12:16
Adda a cedat! Criză de nervi şi înjurături la Asia Express: „Mă duc acasă să cânt”

În cursa pentru imunitate, Adda şi Cătălin au avut parte de o ceartă urâtă. Totul a început de la transport, aceştia având mari probleme cu găsitul maşinii care să îi ducă mai departe în cursă. În momentul în care au găsit maşină, stresul şi nervii era deja acumulaţi, iar Adda a răbufnit: „Hai că ne pregătim de ultima cursă”. La auzul acestor cuvinte, soţul ei a început să urle spuând că nu o mai înţelege şi că ar trebui să aibă răbdare până la final. 

„Nu-mi mai da starea asta de nervi, ai răbdare puţin”, a urlat Cătălin la soţia sa. 

Când lucrurile păreau să se fi calmat între cei doi, Cătălin i-a reamintit şoferului unde trebuie să ajungă, destinaţia fiind una diferită de cea la care se gândea Adda, iar în acel moment au început înjurăturile: „Nu acolo idiotule! Mă enervezi în p*** mea!”. Şi de aici au pornit o serie de înjurături pe care Adda le-a vărsat fără reţineri în faţa camerei, copleşită de tot ce a acumulat până acum în emisiune. 

Citeşte şi: Momente cumplite pentru Carmen Grebenişan la Asia Express: „Nu mai ţin minte nimic”

„Mă duc în p*** mea acasă, nu mai stau să-mi f** nervii aici!”, a spus aceasta vizibil săturată de efort. „Nu mai am chef să trag! Pentru ce p** mea trag într-una, pentru ce? Că nu se întâmplă nimic bun, nu vezi? Îmi bag p***, mă duc acasă să cânt. Asta nu e pentru mine!”

La testimoniale, Cătălin a încercat cumva să se scuze pentru comportamentul lor din timpul cursei spunând că: „Emisiunea asta a scos tot răul din noi. Nu ai cum să îl ţii ascuns. Ţi-l scoate şi ţi-l pune pe tavă”.

În timp ce se urcau în altă maşină, Adda a observat că şi-a aşezat rucsacul într-o baltă şi din nou s-a enervat. Cătălin i-a reproşat că totul se întâmplă din atitudinea ei şi că „Dumnezeu” este responsabil de ce a păţit. În acel moment Adda a răbufnit „Nu îmi mai spune mie de Dumnezeu, că îţi trag un Dumnezeu peste ochi de vezi numai Dumnezei pe pereţi!”

Adda şi Cătălin nu au fost singurul cuplu care a cedat nervos, şi Speak cu Ştefania şi-au pierdut cumpătul la Asia Express şi au început să ţipe unul la celălalt. Bineînţeles, din cauza tensiunii, care a ajuns la cote maxime, cei doi şi-au adresat cuvinte grele şi au fost la un pas de bătaie.