Asistent medical din Focşani, găsit mort în casă. Abia își serbase ziua de naștere

Încă o moarte suspectă în România! Un asistent medical din Focșani a fost găsit fără suflare la doar 45 de ani, în locuința sa. Abia își serbase ziua de naștere, iar prietenii îl sunau să îl felicite. Cum însă nu răspundea au anunțat autoritățile.

24 aug. 2022, 13:00
Asistent medical din Focşani, găsit mort în casă. Abia își serbase ziua de naștere

Un asistent a fost găsit mort de către colegii de serviciu în locuința sa din municipiul Focșani. George Lăcustă avea 45 de ani şi lucra ca asistent medical la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Focșani.

Asistentul nu era căsătorit şi pentru că la începutul acestei săptămâni fusese ziua lui, apropiaţii l-au sunat să-i ureze „La mulţi ani”. Bărbatul nu a răspuns la telefon și atunci colegii au dat alarma. Marţi, George Lăcustă a fost găsit mort în casă de către o persoană apropiată.

Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii decesului.

Citeşte şi: Tragedia de pe Valea Oltului. Mama moartă cu bebeluşul în braţe se împărtăşise la biserică fix cu o zi înainte de accident

Colegii săi au transmis zeci de mesaje de condoleanțe.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Drum lin către Ceruri, dragul nostru coleg asistent medical George Lăcustă. Suntem înmărmuriți de durere… Ai plecat atât de devreme… Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei rămâne mereu colegul nostru și te vom purta în suflet pe vecie!”, au scris reprezentanții Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Vrancea.

Citeşte şi: Val de accidente în România. Un autocar s-a răsturnat pe Autostrada A1. Doi morţi după ce o maşină s-a ciocnit cu un TIR pe DN1

„Nu e de crezut! Dar adevărat că George ne-a părăsit pentru o lume mai bună! Rămas bun Georgică! Suntem stupefiați toți colegii… nu este cu putință să fie adevărat!”, este mesajul unei colege, potrivit jurnaldevrancea.ro.