Tragedia de pe Valea Oltului. Mama moartă cu bebeluşul în braţe se împărtăşise la biserică fix cu o zi înainte de accident

Decesul tinerilor părinți, care și-au pierdut viața în aceeași mașină împreună cu bebelușul lor, a adus fiori în inima tuturor celor care le-au aflat povestea.

24 aug. 2022, 11:10
Tragedia de pe Valea Oltului. Mama moartă cu bebeluşul în braţe se împărtăşise la biserică fix cu o zi înainte de accident

Tragedia de pe Valea Oltului a îndurerat o ţară întreagă. O familie întreagă a murit într-un teribil accident în timp ce se îndrepta spre Litoral. Se pare că mama a mers cu doar o zi înainte la biserică pentru a se împărtăşi.  „Erau doi tineri liniștiți din comună. I-am văzut ultima dată duminică, la biserică. Știu că erau în drum spre mare și mergeau alături de prieteni, care se aflau în altă mașină. Azi, am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”, a declarat primarul din Săliștea, Aurel Emil Stănilă.

Familia se ducea spre mare când Radu, tatăl bebelușului, a tăiat o curbă, a depășit și toate astea cu o viteză periculoasă, a relatat Romania TV. Mașina familiei a lovit un TIR venit din sens opus și nu au mai avut nicio șansă, din păcate.

Care e ultimul mesaj al femeii moarte împreună cu soțul și copilul ei în accidentul de pe Valea Oltului. Detalii cutremurătoare!

Adriana, mama copilașului, mersese cu o zi înainte la biserică, unde s-a împărtășit. Durerea este prezentă acum în inimile tuturor celor care au cunoscut și au îndrăgit această familie aflată la început de drum în viață.

Radu avea 34 de ani, iar soția acestuia avea 31 de ani. Cel mic, doar un an și 3 luni. Cu toții proveneau din județul Alba și se duceau la mare în momentul când s-au lovit mortal de TIR. Soții erau căsătoriți din 2019.

Accident teribil pe Valea Oltului. Mama a murit cu bebeluşul de un an în braţe. Postarea revoltată a unui român la adresa statului

TIR-ul era condus de un bărbat de 45 de ani din județul Dâmbovița. Traficul pe Valea Oltului a fost blocat două ore din cauza accidentului rutier, circulația desfășurându-se alternativ pe un singur sens. Autoritățile urmează să afle cu exactitate cum s-a întâmplat și cine a fost, oficial, de vină. Puteți vedea în acest link și alte fotografii cu familia care a decedat.

Citeşte şi:

Accident grav la Bihor: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR

Două persoane au murit, miercuri dimineaţa, într-un accident rutier produs în judeţul Bihor, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR.