Asistenta de la Acces Direct, dezvăluiri despre agresoarea Mirelei Vaida: „Nu a fost singură, mai sunt complici”

Asistenta de la Acces Direct face noi dezvăluiri despre agresoarea Mirelei Vaida. Cosmina Adam a fost martora momentelor groaznice prin care s-au petrecut în platou, când Mirela Vaida a fost atacată de o femeie complet dezbrăcată, cu un bolovan.

25 mart. 2021, 17:08
Asistenta de la Acces Direct, dezvăluiri despre agresoarea Mirelei Vaida: „Nu a fost singură, mai sunt complici”
Asistenta de la Acces Direct, dezvăluiri despre agresoarea Mirelei Vaida

Asistenta de la Acces Direct, dezvăluiri despre agresoarea Mirelei Vaida. Cosmina Adam a mărturisit că deși totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, momentele au marcat-o foarte mult, încât are insomnii.

A fost totul la fracțiune de secundă. Nu s-a așteptat nimeni. Cine poate să intre într-un platou de televiziune?! Chiar nu ne așteptam. A fost un șoc. Sâmbătă și duminică am stat în casă. (…) În weekend i-am cam uitat chipul și ieri, când am revăzut imaginile cu ea, am retrăit acele momente groaznice. (…) Sâmbătă dimineață m-am trezit la 3 și aveam pe retină figura ei”, a declarat tânăra.

Citeşte şi: Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Cum arată femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Asistenta de la Acces Direct, dezvăluiri despre agresoarea Mirelei Vaida

Cosmina a oferit și noi detalii din anchetă şi se pare că agresoara nu a acționat singură, ci a fost ajutată de încă două femei.

Mai sunt complici. Azi, la emisiune, s-a aflat lucrul acesta. Nu a fost singură, mai sunt încă două femei. Se vede clar cine o aduce lângă platoul nostru, ce avea în pungă, ce culoare avea punga”, a mai mărturisit asistenta TV, la Antena Stars.

Mirela Vaida: „Agresoarea mai intrase o dată în platou”

Vedeta a vorbit despre momentul șocant petrecut în platoul ”Acces Direct”, când o femeie a aruncat cu un bolovan în direcția sa. Despre cei care nu o cred şi spun că totul a fost regizat, prezentatoarea spune că ”fiecare e liber să creadă ce vrea, eu am trecut pe lângă moarte”.

O femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că probabil se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou – și aici este o altă discuție, pentru că acea ușă era neasigurată, fiind o ușă de serviciu, faptul că a știut pe unde să intre la momentul la care să intre, iar noi astăzi am avut niște imagini care m-au dat peste cap. 

Femeia aceea intrase și cu un minut înainte, dar eu încă nu eram în direct, a ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni. Când a auzit ”doamnelor și domnilor, începe Acces Direct cu Mirela Vaida”, atunci a intrat, știind clar că eu sunt acolo, asta m-a copleșit.” a dezvăluit Mirela Vaida la Antena 3.