Mirela Vaida a depus plângere pentru tentativă de omor. Prezentatoarea a izbucnit în plâns: „Nu mă simt bine. Primesc ameninţări multe”

Mirela Vaida a anunţat că va merge la Secţia 4 pentru a depune o plângere împotriva celei care a atacat-o în direct, în timpul emisiunii de la Antena 1. În cazul în care se va dovedi că a avut discernământ, femeia de 40 de ani din Iași riscă să petreacă ani buni în închisoare!

22 mart. 2021, 10:58
Mirela Vaida a depus plângere pentru tentativă de omor. Prezentatoarea a izbucnit în plâns: „Nu mă simt bine. Primesc ameninţări multe”
Mirela Vaida

Mirela Vaida a depus plângere pentru tentativă de omor. Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut în urmă cu câteva zile prin cele mai oribile momente din viața sa. Vineri, 19 martie 2021, vedeta se afla în direct, în platoul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, în momentul în care o femeie dezbrăcată a atacat-o cu un bolovan.

Vedeta a început să plângă în faţa camerelor şi a declarat că este un moment greu pentru ea, iar emisiunea din această zi se vor prezenta mai multe imagini de pe camerele de supraveghere.

„Nu mă simt bine sunt pentru prima oara. Nu am mai fost niciodată să depun o plângere. Am zis că o să fiu puternică, dar cred că emisiunea asta va fi destul de grea pentru mine. Primesc ameninţări multe şi o să depun plângere. Nu le luăm în serios pentru că toată lumea îşi permită să zică orice în mediul online. Pot să înţeleg că fiecare este liber să gândească şi să facă ce vrea, dar când oamenii vin cu pietre asupra ta, atunci lucrurile sunt grave”, a spus aceasta după ce a ieşit de la secţia de poliţie.

Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omor

Mirela Vaida

va depune plângere la Secţia 4 de Poliţie din Capitală. Cu toate că oamenii legii au încercat în nenumărate rânduri să discute cu agresoarea, eforturile lor au fost în zadar. Femeia ar avea grave probleme de sănătate, în aceste momente fiind internată la Spitalul „Alexandru Obregia” din Bucureşti. Imediat după incidentul șocant care a avut loc, autoritățile au imobilizat-o pe atacatoare!

Mirela Vaida, atacată cu un bolovan, în direct! Scene halucinante în timpul emisiunii „Acces direct” VIDEO

Mirela Vaida a găsit puterea de a oferi primele declarații după evenimentul nefericit la care a luat parte. Vedeta susținea că nu-i vine să creadă că a trecut printr-o asemenea situație, norocul său fiind faptul că agresoarea nu a nimerit-o. „Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii!”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a spus Mirela Vaida.


loading...