Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Cum arată femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Au fost momente grele, vineri seara, pentru Mirela Vaida după ce a fost atacată cu o bucată de cărămidă chiar în direct, când a început să prezinte subiectele zilei.

22 mart. 2021, 19:04
Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Cum arată femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida
Ea este agresoarea care a atacat-o pe Mirela Vaida.

Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Mirela Vaida a fost în stare de șoc în urma celor întâmplate și cu greu și-a găsit puterea de a merge mai departe.

Citeşte şi: Mirela Vaida a depus plângere pentru tentativă de omor. Prezentatoarea a izbucnit în plâns: „Nu mă simt bine. Primesc ameninţări multe”

De altfel, imediat după terminarea emisiunii, soțul său a venit să o ia de la platou, iar împreună au plecat la munte, acolo unde îi așteptau cei trei copii, în speranța că atenția lor o va ajuta pe aceasta să depășească acest episod terifiant.

Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii”, a spus Mirela Vaida pe contul de Instagram.

Ea este agresoarea care a atacat-o pe Mirela Vaida.

Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct

Emisiunea Acces Direct a făcut publică prima imagine cu femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Nu a fost dezvăluit numele agresoarei, ci doar câteva detalii, că a fost internată într-un spital psihiatric din Iaşi.

Episodul șocant petrecut în urmă cu câteva zile, încă trezește semne de întrebare.  Mirela Vaida a declarat că se teme în continuare. Ea spunea că face acum nişte legături, pentru că primeşte ameninţări şi pe reţelele sociale. În cursul zilei de luni a mers la Secţia 4 pentru a depune o plângere.

Noi detalii despre femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Daniela Gyorfi a fost şi ea prezentă, atunci când Mirela Vaida a fost atacată, deoarece urma să intre în emisiune. Artista este de părere că femeia a fost trimisă de cineva şi nu ar fi bolnavă psihic.

Poate că da, este bolnavă psihic, dar a fost foarte precisă şi exactă, când a venit cu bolovanul spre tine. Eu cred că a fost trimisă de cineva, la pont” a declarat Daniela Gyorfi.

Această femeie ştia unde să ajungă, unde este platoul. Dacă, într-adevăr, a fost trimisă de cineva şi pusă să o atace pe Mirela Vaida, poate fi considerat un act de terorism. Nu are cum să fie nebună, era prea precisă, cred că avea discernământ”, a spus Aurel Moldovan.