Asistentă medicală, asasinată în drum spre spital. Tânăra de 26 de ani se grăbea să intre în tură la ora 19

Caitlin Kaufman, în vârstă de 26 de ani, fostă componentă a echipei feminine de înot și scufundări a Universității Clarion, a fost împușcată și ucisă în timp ce conducea spre locul de muncă, un spital din Nashville, Tennessee.

RomaniaTV.net
08 dec. 2020, 20:47
Asistentă medicală, asasinată în drum spre spital. Tânăra de 26 de ani se grăbea să intre în tură la ora 19

Mașina lui Kaufman a fost găsită de polițiștii de stat pe Autostrada 440, în jurul orei 21. Tânăra se afla în interiorul mașinii și a fost declarată moartă la fața locului de către anchetatori. Poliția suspectează că împușcăturile au avut loc între orele 18 și 18:30, în timp ce Caitlin Kaufman se îndrepta spre tura ei de asistentă medicală, care începea la ora 19, la Spitalul St. Thomas West.

Citeşte şi Angajată la McDonald’s, în vârstă de doar 16 ani, împuşcată mortal în restaurant, chiar în timpul turei de lucru

Diane Kaufman, mama fetei, a vorbit într-o conferinţă de presă despre ultima conversaţie pe care a avut-o cu aceasta. „Am avut conversația noastră obișnuită, de fiecare zi. Era bine. A trebuit să închis, iar când am încercat să o sun înapoi, nu am primit niciun răspuns„, a povestit femeia. „Caitlin şi-a dorit dintotdeauna să locuiască în Nashville şi acolo şi-a găsit sfârşitul. Era oraşul visurilor sale„, a adăugat mama lui Caitlin, citată de presa locală.

Familia fetei era din Chicora, Pennsylvania, la 75 km nord-est de Pittsburgh. Caitlin Kaufman s-a mutat într-o suburbie a oraşului Nashville în 2018, după ce a acceptat postul de asistentă medicală la un spital local.