Asistentă medicală tratează pacienţii cu COVID 19 în lenjerie intimă. Nu este fantezie, se întâmplă în Rusia

O asistentă medicală dintr-un spital de boli infecţioase din regiunea Tula, Federaţia Rusă, a fost surprinsă în timp ce îngrijeşte bolnavii de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime, relatează Adevarul.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 15:19
Asistentă medicală tratează pacienţii cu COVID 19 în lenjerie intimă. Nu este fantezie, se întâmplă în Rusia

Fotografia (mai jos) a fost făcută chiar de unul dintre pacienţi, care susţine că asistenta a recurs la agest gest din cauză că îi este foarte cald în costum de protecţie. La rândul ei, asistenta medicală a spus că nu şi-a dat seama că totul este atât de transparent, încât i se va vedea lenjeria intimă. Presa rusă scrie că pacienţii nu aveau nimic împotriva modului în care era echipată femeia.

Nu de aceeaşi părere a fost şi Ministerul regional al Sănătăţii, care a atenţionat asistenta medicală că autorităţile nu tolerează asemenea atitudine. În cele din urmă, femeia s-a ales doar cu o avertizare disciplinară.

Presa rusă mai menţionează că pe reţelele de socializare au început mai multe dezbateri pe acest subiect, iar majoritatea bărbaţilor ar fi afirmat că sprijină gestul asistentei medicale, în timp ce femeile au condamnat modul în care s-a afişat asistenta în faţa pacienţilor.

„Iată cui trebuie majorate salariile”, „A fost avertizată din invidie. Ea nu a încălcat nimic”, „Bravo! Important e ca pacienţili să se simtă bine”, „Cu aşa corp se puteate şi goală. Bravo! Ai ridicat dispoziţia pacienţilor”, au fost câteva dintre comentariile internauţilor ruşi.

Citeşte şi: Hackerul Sanix prins de autorităţile din Ucraina! Autorul „celui mai mare furt de date” deţine 1 TB de informaţii


loading...
Partenerii noștri