Asta da tehnologie! Și-a recuperat telefonul după ce aparatul a stat o lună pe fundul oceanului. Și funcționează

Un tânăr american a fost în vacanță în Hawaii, și-a scăpat telefonul în apă, dar l-a recuperat, ca prin minune, după o lună. Surpriza tânărului nu s-a oprit aici. După ce a intrat în posesia aparatului, a constatat că acesta este și funcțional, deși a stat pe fundul oceanului

26 apr. 2023, 22:49
Asta da tehnologie! Și-a recuperat telefonul după ce aparatul a stat o lună pe fundul oceanului. Și funcționează

Zach Siggelkow a plecat în vacanță alături de mama și sora lui în Waikiki Beach, Hawaii.

Tânărul a petrecut patru ore pe apă, timp în care un val l-a răsturnat și și-a pierdut telefonul, un iPhone 14 Pro Max.
”Mi-am pierdut telefonul în ultima zi din vacanța noastră. După ce mama mi-a spus să nu merg la caiac”.

Zack nu și-a ascultat mama și a luat caiacul, cu intenția de a obține o poziție mai bună pentru a efectua înregistrari video cu telefonul.

Citește și Aniversare de coșmar pentru o tânără care a închiriat un apartament prin Airbnb. Ce a găsit în baie

„Înregistram avioanele și bărcile care treceau când a venit valul și am căzut. Am luat caiacul, vâsla și vesta de salvare, dar mi-am pierdut telefonul și ochelarii de soare. Am fost șocat și un pic supărat, dar pe moment am început să râd pentru că mama a avut dreptate”, a declarat norocosul american, citat de fox4news.

Siggelkow s-a întors acasă, în Minnesota și nu iși mai închipuia că își poate reupera aparatul. Dar, tânărul a primit un e-mail de la un bărbat necunoscut, Karl Brookins, are i-a spus că i-a găsit telefonul în timp ce făcea scufundări.

Citește și S-a aflat secretul lui Dani Oţil. Dezvăluirea a fost făcută de Cătălin Oprişan, după ce a demisionat de la Antena 1: „N-am cum, toată lumea mă întreabă”

Timp de o săptămână a pus orez și sare pe aparat, apoi a încercat să îl deschidă. Și a constatat, uimit, că aparatul funcționează.