S-a aflat secretul lui Dani Oţil. Dezvăluirea a fost făcută de Cătălin Oprişan, după ce a demisionat de la Antena 1: „N-am cum, toată lumea mă întreabă”

S-a aflat secretul lui Dani Oţil. Cătălin Oprişan a plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, după mai bine de zece ani petrecuţi la Antenei 1. Jurnalistul a mărturisit că îl leagă o prietenie consolidată cu unu dintre matinali, o conexiune care nu se putea vedea de la TV.

26 apr. 2023, 15:41
S-a aflat secretul lui Dani Oţil. Dezvăluirea a fost făcută de Cătălin Oprişan, după ce a demisionat de la Antena 1: „N-am cum, toată lumea mă întreabă”
S-a aflat secretul lui Dani Oţil

S-a aflat secretul lui Dani Oţil. Jurnalistul a dezvăluit faptul că prezentatorul de la Neatza nu este nici pe departe așa cum se prezintă la TV, susținând că deși afișează o imagine dură, în afara platoului de filmare, Dani are un suflet uriaș, care a făcut numeroase acte de generozitate pentru oamenii aflați în suferință.

Citeşte şi: Dani Oțil și Cristina Ciobănașu, la cuțite? Replica acidă a prezentatorului către actriță: „O fac din respect pentru meseria mea”

S-a aflat secretul lui Dani Oţil

Cu Dani aș mânca și cu Răzvan aș bea. N-am cum, toată lumea mă întreabă…Probabil pe TV se vedea apropierea mai de Răzvan, dar nu pot, n-am cum, îmi vine greu. Dani are un suflet imens. Cu Răzvan stăteai mai mult și petreceai, Dani are un suflet uriaș, ajuta niște oameni în niște condiții…

Ce vedeam noi fața asta de dur, pe dedesubt, la orice poveste mai impresionantă Dani plângea. Noi vedem tipul ăla dur călare pe motoretă, dar nu e. Ai stat cu ei 10 ani și jumătate, luni, miercuri, vineri plus toate sărbătorile oficiale, cum ziceam noi (râde). La mare se termina emisiunea de la 7 la 10-11, după aia toată ziua erai cu ei.

La fotbal, la picioare rupte…Răzvan știe foarte bine, l-am spălat pe picioare destulă vreme, eu, cât era făcută operația. Zicea Dani: ‘Oprișane, plec de la București până la mare. Ți-e dor de ăla mic? Mie mi-e dor. Haide, că te iau cu mașina.‘ Și mergeam, îl vedeam pe fiul meu o oră-două, apoi ne întorceam că a doua zi dimineața aveam emisiune”, a declarat Cătălin Oprișan, pentru Cancan.ro.