Astăzi este Cyber Monday, ziua reducerilor în magazinele online

Anul acesta importăm promoţiile în stil american. După nebunia cumpărăturilor reduse de vinerea trecută, numită peste ocean, Black Friday, astăzi urmează Cyber Monday.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 07:33
Astăzi este Cyber Monday, ziua reducerilor în magazinele online

Vinerea neagră (Black Friday) a însemnat în Statele Unite ale Americii vânzări de peste 11,7 miliarde de dolari. Motiv suficient să preluăm şi tradiţia reducerilor de luni.

Cyber Monday este o zi în care toate magazinele online au reduceri pe toata durata zilei la comenzile efectuate pe internet. După succesul vânzărilor promoţionale de săptămâna trecută, unele magazine online din România s-au afiliat acestui trend.

Românii pot să acceseze însă reducerile de pe site-urile americane şi nu numai. Procedura e simplă: intri pe site, plateşti cu cardul sau prin paypal şi primesti coletul la posta. Pretul mic de plecare este obligatoriu pentru ca veţi adauga costuri de zeci de dolari cu expedierea, taxe vamale pentru anumite produse şi TVA. Nu veti plăţi astfel de taxe pentru cumpărături din Germania, Franţa, Marea Britanie şi Portugalia, ţări care participă şi ele la Cyber Monday.