Astazi la Euro 2016: Spania – Turcia. Analiza meciului, ponturi si predictii la pariuri sportive

Ziua a saptea de fotbal la cel mai inalt nivel se incheie cu partida dintre Spania si Turcia, ambele fiind componenta ale Grupei D de la Euro 2016, alaturi de Cehia si Croatia. Partida este programata sa inceapa la ora 22:00, pe ‘Allianz Riviera’ din Nice si este transmisa de Dolce Sport si Pro TV.

RomaniaTV.net
17 iun. 2016, 08:29
Astazi la Euro 2016: Spania – Turcia. Analiza meciului, ponturi si predictii la pariuri sportive

Cea mai buna comunitate de pariori din Romania te tine la curent cu cele mai noi promotii ale caselor de pariuri si in acelasi timp iti furnizeaza ponturi si analize la fiecare partida de la Campionatul European si oricare alt eveniment important din cele mai importante sporturi. Te poti convinge accesand www.ponturi-bune.ro sau pe Facebook/Twitter: Ponturi Bune.

 

Arda Turan sa marcheze, ambele echipe sa marcheze si peste 2,5 goluri – cota 11.00 la Unibet

Turcia a reusit sa se califice la acest turneu final dupa ce a fost cea mai bine echipa clasata pe locul 3 din toate grupele de preliminarii. Totusi, forma lor nu a fost una foarte buna si asta s-a vazut cel mai bine in meciul de debut, cand au cedat cu 0-1 in fata Croatiei, intr-un meci in care nu au punctat deloc la impresie artistica. Cu toate acestea, jucatorii lui Fatih Terim stiu ce inseamna presiune, avand jucatori care joaca la nivel inalt, precum Arda Turan, sau Hakan Calhanoglu. Fiind un meci de care pe care, Turcia neavand ce pierde, este probabil ca ambele echipe sa-si depaseasca conditia si astfel sa vedem goluri de ambele parti.

 

Mehmet Topat primeste cartonas, Alvaro Morata inscrie si peste 11,5 cornere – cota 14.00 la Unibet

 Este bine de stiut ca Spania practica un joc enervant de precis, cu foarte multe pase, care au menirea sa-si fixeze adversarul in propria jumatate. Cu Andres Iniesta in zi de gratie, Spania poate sa invinga orice adversar. Turcia nu este in postura in care sa-i permita Spaniei sa isi faca jocul de aceea este foarte probabil ca acestia sa abordeze o tactica agresiva, iar Mehmet Topal trebuie sa tina intacta defensiva, cu orice pret. De partea ibericilor, Alvaro Morata trece printr-o perioada foarte buna a carierei, insa, e restant cu golurile la echipa nationala in ultimul timp. Fiind un jucator capabil sa speculeze orice greseala a adversarului, are toate sansele sa o faca vineri seara.

 

Betfair dubleaza cotele la fiecare pariu de tipul 1×2 din cadrul Euro 2016!

Un rezultat de egalitate multumeste ambele echipe, mai ales ca Turcia urmeaza sa se intalneasca in ultima etapa din faza grupelor cu cel mai slab adversar, vechea lor cunostinta din grupa preliminara, Republica Ceha. Este foarte simplu, cu un rezultat de egalitate in partida cu Spania si o victorie cu Cehia, Turan&Co. ar putea sa mearga mai departe de pe locul al treilea din grupa. Asadar, la o investitie de 10 lei pe X la meciul dintre Spania si Turcia, castigul este de 47  lei. Daca se inscrie cel putin un gol pana in minutul 30 si iese egalitate la final, primiti inca 47 de lei sub forma de bonus, care trebuie rulat conform conditiilor. De mentionat ca pariul trebuie efectuat inainte de inceperea meciului.

 

Poti castiga mai mult daca pariezi online! Vezi aici cele mai bune agentii de pariuri recomandate de