Așteptarea a luat sfârșit! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat

După ce ani la rândul s-au certat, iată că totul s-a terminat. Claudia Pătrășcanu este din nou o femeie liberă, după ce a divorțat de Gabi Bădălău.

21 oct. 2022, 13:08
Așteptarea a luat sfârșit! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat

După ce ani la rândul s-au certat, iată că totul s-a terminat. Claudia a revenit din nou la numele de Pătrășcanu după ce a divorțat oficial de Gabi Bădălău.  Chiar dacă au existat schimburi de replici dure de-a lungul timpului între cei doi, ba mai mult și-au reproșat multe lucruri, acum cei doi pot răsufla ușurați,  însă nu definitiv. Cu toate cî ultima dată când s-au văzut în sala de judecată, Gabi Bădălău nu a vrut să divorțeze de Claudia, se pare că acum totul s-a rezolvat, iar acum sunt divorțați oficial. Cei doi se vor întâlni din nou pe 3 noiembrie pentru a stabili domiciul copiilor.

Ce au declarat Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău despre divorț

Cei doi s-au tot atacat în ultima perioadă, așa că în sfârșit pot răsufla ușurați că totul s-a terminat cu bine.

„Vreau să plec cât mai repede către Consanța, mă simt obosită, atât. În schimb, sunt ok.M-am plictisit să vin să fac drumurile acestea, să vin și să stau aici până la 10 noaptea. Divorțul nu s-a terminat pentru că nu a vrut Gabi Bădălău la termenul anterior, poate vrea astăzi.”, a declarat Claudia la Antena Stars, înainte de a intra în sala de judecată.

Nici Gabi Bădălău nu a părut că regretă vreo clipă despărțirea de cântăreață. Acesta a făcut și el o declarație înainte de a intra în sala de judecată.

„Îmi doresc din tot sufletul și cred că da”, a spus el.

Cu toate că după ce au ieșit din sala de judecată, Gabi Bădălău a spus că fosta soție i-ar fi pus niște piedici, cei doi au divorțat într-un final. Claudia Pătrășcanu a ieșit și ea foarte veselă și cântând din sala de judecată.

Cei doi au împreună doi băieți

Cu toate că cei doi au divorțat se vor întâlni pe 3 noiembrie penru a stabili domiciliul copiilor. Cei doi se pare că nu reușesc să se înțeleagă în privința celor mici. Deseori cântăreața a afirmat că fostul soț și soacra sa îi instigă pe cei mici și le spun cuvinte jignitoare  la adresa ei, motiv pentru care cei mici vorbesc foarte urât la adresa ei.  Cu toate acestea Claudia își dorește foarte mult ca cei mici să râmâna să locuiască cu ea, mai ales că de trei ani încoace a făcut tot posibilul pentru a le oferi tot ce este mai bun. D

Dacă despre Gabi Bădălău se știe că trăiește o poveste de dragoste alături de Bianca Drăgușanu, pe care unele voci susțin că ar vrea să o ducă la altar, în ceea ce o privește pe Claudia Pătrășcanu lucrurile stau complet difertit, ea dorind să aibă grijă exclusi de copii și să lase partea sentimentală pe locul doi.

În prezent aceasta locuiește în Constanța alături de micuți până se va hotărî domiciliul stabil a celor mici.

Citește și: STENOGRAME INCENDIARE Discuții erotice pe WhatsApp între Dan Bittman și Ioana Popescu: Deci, te aștept azi sau pot să mănânc ceapă?

Citește și: Shakira îl atacă dur pe Pique. Ce mesaj îi trasmite fostului iubit în noua piesă. Plânge continuu în videoclip și ține o inimă însângerată în mână