Asteroidul iubirii Cupido prelungeşte sezonul dragostei. Cum se schimbă relațiile până în 17 aprilie 2024 

Din 26 februarie 2024, asteroidul Cupido s-a mutat din semnul aerian al Vărsătorului în semnul de Apă al Peștilor, unde va rămâne până la 17 aprilie 2024.

28 feb. 2024, 07:11
Asteroidul iubirii Cupido prelungeşte sezonul dragostei. Cum se schimbă relațiile până în 17 aprilie 2024 

Ce reprezintă Cupido în astrologie
Asteroidul Cupido locuiește în centura principală de asteroizi și a fost denumit în onoarea lui Cupidon, zeul asociat cu dorința, atracția și afecțiunea. Cupido stârnește o ardoare intensă care depășește normele și regulamentele sociale, și trebuie subliniat faptul că nu este exclusiv limitat la relațiile romantice. Cupido poate influența aspectele care îți captează interesul în scena întâlnirilor dacă ești singur. Pentru persoanele aflate în relații, el oferă îndrumare în înțelegerea factorilor care mențin intensitatea dorinței. Cupido ajută, de asemenea, la înțelegerea farmecului individual al fiecăruia.

Citește și: Horoscop karmic săptămânal. Zodiile de aer încep curățenia de primăvară în casă

Cupido în Pești 2024
Când vine vorba de interesele noastre romantice, Cupido în Pești poate fi puțin exagerat. Persoanele de care suntem îndrăgostiți au un impact mai mare asupra visurilor noastre de zi cu zi și a fanteziilor, și suntem mai predispuși să ne imaginăm scenarii fantastice când ne gândim la ei. Pe de altă parte, s-ar putea să nu dezvăluim visurile noastre dacă rămânem tăcuți în această privință. Când ne îndrăgostim de cineva, putem fi excesiv de idealisti și rezervați în preajma lor.

Deoarece Peștii sunt semnul care guvernează creativitatea și imaginația, acesta poate fi și un moment excelent să ne dedicăm complet activităților artistice în care suntem pasionați. Ne putem imerge cu toată inima în ele și ne putem bucura de experiență.

La 18 martie, asteroidul Cupido se va alinia cu tranzitul lui Saturn în Pești. La 15 aprilie, va intra în legătură cu Neptun. Deoarece Saturn impune constrângeri relațiilor noastre romantice, s-ar putea să constatăm că dorim să ne angajăm în relații mai mult decât înainte. Atunci când fanteziile noastre despre cineva sau ceva în care suntem profund îndrăgostiți se risipesc, fantezia se sfârșește.

Fiind stăpânul natural al Peștilor, conjuncția lui Neptun cu Peștii crește impactul Peștilor. Chiar înainte ca Cupido să părăsească Peștii, acest lucru îți dă un impuls.

Asteroidul Cupido în Pești pentru semnele zodiacale:
Berbec
Avându-l pe Cupido în Pești, poți ține pentru tine îndrăgostirile tale, și poți, de asemenea, să îți permiți să te pierzi în visuri. Este posibil ca ceea ce îți imaginezi să fie mai favorabil decât ceea ce se întâmplă în realitate, astfel încât poți fi mulțumit să păstrezi totul pentru tine pentru moment. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, ai capacitatea de a-ți demonstra pasiunea și creativitatea.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna neagră în Fecioară aduce momente grele pentru unele zodii

Taur
Cu Cupido în Pești, s-ar putea să te îndrăgostești de cineva sau ceva care este neobișnuit pentru tine, ceva care se opune experiențelor tale tipice. Când vine vorba de schimbările pe care vrei să le faci, visurile tale pentru viitor sau o cauză în care te implici, ai capacitatea să fii mai pasionat de anumite lucruri.

Gemeni
Când Cupido este în Pești, poți experimenta un sentiment mai mare de ambiție și dorința de a-ți canaliza energia pasională feroce către realizarea unor lucruri. Ai capacitatea să te scufunzi cu adevărat în munca pe care o faci, ceea ce poate da impresia că ești mai pasionat de ea. În plus, ai putea avea o pasiune mai puternică pentru angajament, iar abordarea ta în dragoste ar putea fi și mai convențională.

Rac
Dacă Cupido este în Pești, ai putea simți o pasiune mai mare atunci când te aventurezi, faci ceva îndrăzneț și mergi la întâlniri. Ai putea dori, de asemenea, mai mult spațiu să faci ceea ce îți place. Este posibil să dezvolți o pasiune mai profundă pentru credințele tale, și este posibil să dezvolți și o obsesie pentru orice ai dori să extinzi și să explorezi.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro