Horoscop karmic săptămânal. Zodiile de aer încep curățenia de primăvară în casă

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani! Beneficiezi de o intuitie financiara deosebita, iar ideile pe care le ai sunt mai îndraznete si au sanse mari sa îti aduca beneficii importante.

27 feb. 2024, 11:47
Horoscop karmic săptămânal. Zodiile de aer încep curățenia de primăvară în casă

Horoscop karmic pentru săptămâna 28 februarie – 3 martie 2024

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024, prima din această primăvară, începe o etapă nouă în viețile tuturor în special din punct de vedere sentimental.Va fi o săptămână încărcată de un evenimente despre care vom scrie atunci, intrarea planetei Marte în zodia Gemeni (pe 4 martie) care va da curajul oamenilor să vorbească, să iasă în față, să riposteze. Sub impactul lui Marte vom fi în toată săptămâna care va debuta pe 1 martie, cele mai multe efecte fiind resimțite din 5 martie încolo.

Horoscop bani şi succes. Doar unele zodii înfrâng ghinionul şi au noroc pe toate planurile

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc au de tras pentru a-și redobândi încrederea în propriile lor forțe, căci în ultima perioadă au început să nu stea foarte bine la capitolul stimă de sine. Cele mai plăcute surprize apar pentru Berbeci și Săgetători, care se vor revedea cu persoane dragi și se vor simți protejați. Leii au parte de provocări din punct de vedere profesional și vor fi nevoiți să repare lucrurile din mers.Primăvara începe cu provocări mari pentru Lei

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn și Fecioară) continuă să fie pe o linie de plutire, cu excepția Fecioarelor care sunt preocupate de tot felul de lucruri de la starea lor de sănătate până la viitorul lor financiar. Capricornii o duc foarte bine pe plan financiar, dar pot apărea mici discuții cu partenerul de viață, în timp ce Taurii continuă procesul de schimbare început la jumătatea lunii februarie.

 

Horoscop 26 februarie – 3 martie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care trebuie să învețe să piardă și să lase trecutul în urmă

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac) au în față o săptămână în care părerile lor vor fi la mare căutare, căci vor fi inspirați să dea cele mai originale sfaturi, iar ei sunt foarte buni la a analiza evenimentele pe toate părțile. Deci este o săptămână de mesaje, de comunicare, de povățuire.

Zodiile de aer (Balanță, Vărsător și Gemeni) vor prinde curaj să iasă în față și să spună cu voce tare tot ce le nemulțumește. Au parte de momente interesante mai ales în zilele de vineri și sâmbătă, când unii nativi de aer s-ar putea trezi cu o mică faimă.

Horoscop karmic Berbec (23 iulie – 22 august)

Berbecii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul iubirii. Pentru nativi începe o perioadă în care își canalizează energia pentru a cuceri pe cineva, pentru a se îndrăgosti și pentru a se dedica activităților care le fac plăcere. Pe de altă parte, pot profita de tranzitul lui Venus prin Rac pentru a se apropia mai mult de familie, pentru a-și îmbunătăți relațiile cu părinții și pentru a-și reamenaja, redecora locuința. Cum Venus le guvernează relațiile, se crează toate premisele necesare să-și îmbunătățească viața de cuplu.

Horoscop karmic Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii își vor exprima sentimentele cu multă duioșie, vor face declarații de dragoste sincere și vor veni cu dovezi de dragoste concrete. Este o perioadă în care-și pot îmbunătăți remarcabil comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu cei din jur. Pe de altă parte, cu Soarele în Leu, energia nativilor se canalizează asupra casei și familiei și pot rezolva ceea ce până acum nu au reușit în aceste direcții.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, prin urmare pot veni șanse de creștere a veniturilor sau, cel puțin, de stabilizare a celor actuale. Totodată, Venus este planeta care le guvernează iubirea și pot deveni mai romantici în această perioadă și mai dornici de găsirea armoniei în cuplu. Cu Soarele în Leu vor fi mai comunicativi și se vor exprima într-un mod pătimaș, artistic, cucerindu-i pe cei din jur cu discursul lor. Grijă, totuși, să nu își impună prea mult ideile.

Horoscop karmic Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii intră într-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental, dat fiind că Venus intră chiar în zodia lor. Deși săptămâna începe cu tensiuni în cuplu, ulterior lucrurile se mai liniștesc și romantismul se manifestă mai mult. Nativii vor fi mai preocupați de înfățișarea lor, pot dori să facă unele schimbări de look, să își îmbunătățească starea generală, inclusiv starea de sănătate. Pe de altă parte, Soarele le activează sectorul financiar, aspect care susține nativii să-și reorganizeze cheltuielile și bugetul. Mare parte din energia lor va fi canalizată către creșterea veniturilor și, cel mai prbabil, vor reuși.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Cu Soarele, guvernatorul lor, în tranzit prin semnul lor, Leii se bucură de o perioadă energică, sunt motivați să-și atingă scopurile și sunt foarte creativi și dornici de exprimare. Dacă nu au fost în apele lor până acum, de săptămâna aceasta își vor recapătă vitalitatea. Totuși, Venus în Rac le va activa sectorul subconștientului și le poate aduce în atenție trecutul. Este o perioadă în care pot face pace cu ei înșiși, cu amintirile lor, pot ierta pe cineva, pot depăși o deziluzie sentimentală.

Horoscop karmic Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele își vor reactiva viața socială odată cu intrarea lui Venus în Rac. Nativii vor fi mai dornici să iasă, să se întâlneasscă cu prietenii și nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva care să-i atragă prin intermediul anturajului. . În schimb, tranzitul Soarelui prin Leu nu-i avantajează prea mult și sunt sfătuiți să se preocupe de sănătatea lor, să se odihnească mai mult și să nu treacă cu vederea reapariția unor simptome.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin Rac activează sectorul carierei, prin urmare pentru nativi se deschide o perioadă favorabilă afirmării profesionale, o perioadă în care se pot pune în evidență și pot avea șanse mai mari de a-și atinge niște obiective. În plus, au susținerea Soarelui și pot obține noi proiecte și pot câștiga popularitate.

Horoscop karmic Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei și pentru nativi începe o perioadă în care meritele le sunt recunoascute. Se pun în lumină mai mult, primesc aprecieri și au energia necesară pentru a-și atinge niște obiective. Cu Venus în Rac, poate fi o perioadă de progres, dacă aleg să studieze ceva nou, să exploreze un nou domeniu, poate să se înscrie la un curs, seminar, să plece într-o călătorie care să le deschidă niște orizonturi

Horoscop karmic Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii sunt dornici de călătorii și pot pleca într-o vacanță în străinătate în perioada ce urmează. Vor fi și nativi dornici să-și îmbogățească cunoștințele și să studieze ceva nou. Venus în Rac îi susține să-și rezolve situații financiare ce vizează creditele, bunurile materiale, partajele, taxele, asigurările, etc. Este o perioadă favorabilă investițiilor, obținerii unor sponsorizări, acreditări. Din punct de vedere sentimental, este un tranzit care aduce pasiune și intensitate în viața intimă.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii au toate motivele să se bucure de tranzitul lui Venus prin Rac pentru că le activează întocmai sectorul relațiilor, prin urmare șansele de a-și îmbunătăți viața de cuplu cresc. Totodată, începutul de săptămână poate aduce tensiuni cu partenerul. Cu Soarele în Leu, de asemenea, pot apărea tensiuni în cuplu care pleacă de la bani și de la viața intimă și nu este exclus ca secrete și infidelități să iasă la suprafață sau să se activeze frici, traume și obiceiuri toxice. Totuși, Venus îi susține pe cei singuri să înceapă o nouă relație. Pe de altă parte, profesional, este o perioadă bună pentru rezolvarea neînțelegerilor cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii și asociații.

Horoscop karmic Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul relațiilor și acest aspect îi ajută să-și focuseze atenția pe îmbunătățirea relației de cuplu, dar și pe îmbunătățirea a relațiilor profesionale. Pe de altă parte, Venus în Rac activează sectorul muncii și al sănătății, prin urmare pentru nativi urmează o perioadă în care situația profesională se poate îmbunătăți. Au toate premisele create pentru a se înțelege mai bine cu colegii și a-și eficientiza munca. Este o perioadă bună pentru cei care își caută un nou job.

 

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)Peștii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul muncii și al sănătății și începe o perioadă în care energia nativilor crește, astfel că își pot desfășura cu spor activitățile cotidiene. Totodată, starea de sănătate se îmbunătățește și au putere dacă vor să-și schimbe rutina zilnică. Venus în Rac le activează sectorul iubirii și al creativității și îi ajută să-și îmbunătățească viața sentimentală și relația cu copiii. Cei care sunt singuri au toate șansele să se îndrăgostească acum, să înceapă noi povești romantice, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot să-și armonizeze și consolideze relația.