Astra – FC Voluntari 2-3. Iordănescu: Mi s-a părut o manieră şmecherească de arbitraj

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat, duminică seară, că maniera de arbitraj de la meciul cu FC Voluntari i s-a părut una "şmecherască"

22 oct. 2017, 19:22
Astra – FC Voluntari 2-3. Iordănescu: Mi s-a părut o manieră şmecherească de arbitraj

Formaţia FC Voluntari a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Pentru FC Voluntari au marcat Popadiuc ‘8, Tudorie ’14 şi Marinescu ’67 (penalti), iar pentru Astra a punctat Abang ‘2 şi Ioniţă ’37. Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa.

„Suntem prea mici pentru un război atât de mare. Am avut momente foarte bune, dar pierdem din nou cu aceeaşi echipă, tot din penalti. Am zis că m-am maturizat, că am căpătat experienţă, dar persistă nişte lucruri care sunt foarte deranjante. Mi s-a părut, şi uitându-mă pe nişte imagini, o manieră foarte şmecherească de arbitraj”, a declarat Iordănescu la Digisport.

El a mai spus că echipa sa nu a primit niciun penalti în 15 meciuri. „Am încercat să jucăm fotbal. Dar ajungem să credem, pentru că deja s-a construit starea asta de spirit în vestiar şi-mi pare rău că o cultiv, că suntem mici, că suntem o echipă în formare, că am avut un parcurs bun, dar sunt alţi mai tari care trebuie să ajungă acolo sus”, a adăugat antrenorul Astrei.