ASTRA – FCSB 2019. Becali l-a sunat pe Nicolae Dică să revină, dar a fost refuzat. Cine este favorit pentru banca Stelei

Antonio Conceicao are şanse mari să îl înlocuiască pe Bogdan Andone pe banca celor de la FCSB. Antrenorul a mai fost dorit în trecut la roş-albaştrii iar în această vară a fost căutat şi de AFC Hermannstadt.

RomaniaTV.net
05 aug. 2019, 13:58
ASTRA – FCSB 2019. Becali l-a sunat pe Nicolae Dică să revină, dar a fost refuzat. Cine este favorit pentru banca Stelei

Nicolae Dică recunoaşte că a fost sunat de Gigi Becali, dar spune că a ales să continue la FC Argeş, echipă pe care vrea să o promoveze în Liga 1.

Imediat după ce Bogdan Andone şi-a anunţat demisia, joia trecută, Gigi Becali a anunţat că unul dintre antrenorii pe care-i va suna va fi Nicolae Dică. Fostul atacant recunoaşte că a fost căutat de Becali, dar susţine că s-a văzut nevoit să-l refuze:

„(Ai fost căutat de el în perioada asta? Şi dacă te-ar căuta ce i-ai răspunde?) Eu nu vreau să spun de ceilalţi antrenori, cine a refuzat sau cum. Eu am fost căutat. Nu contează ce discuţii am avut eu cu domnul Becali. Eu am decis să rămân aici pentru că mai avem o zi, începem campionatul şi FC Argeş este echipa mea de suflet, echipa unde eu îmi doresc să fac performanţă. Am ales acest club pentru că iubesc acest club şi pentru că îmi doresc foarte mult ca această echipă să ajungă în Liga 1. Am un contract pe 3 ani de zile. Nu va fi uşor, va fi o muncă titanică, pentru că avem adversari foarte puternici, dar visul meu este ca această echipă să ajungă în Liga 1. Eu am fost acolo un an şi jumătate şi am făcut lucruri bune”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

ASTRA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Derby-ul etapei

avorit să preia postul de antrenor principal la FCSB este Toni Conceicao. Gigi Becali a anunţat că şi-a găsit antrenor şi că va fi prezent marţi la antrenamente, dar a evitat să-i spună numele. Patronul FCSB a declarat că negociază cu doi antrenori străini şi, dintre ei, Toni Conceicao este favorit. Celălalt nume pare fi a Jorge Costa, care, de asemenea, a pregătit-o pe CFR Cluj.

În vârstă de 57 de ani, Toni Conceicao a antrenat-o ultima oară pe CFR Cluj, în perioada iulie 2018 – februarie 2019. Antrenorul portughez a fost demis din Gruia, deşi era pe primul loc în Liga 1.

Acolo, Iuliu Mureşan l-a dorit pe portughezul care le-a mai pregătit în România pe FC Braşov, Astra şi CFR Cluj. În Gruia a avut chiar trei mandate, pe ultimul încheindu-l chiar la începutul acestui an, atunci când a fost demis în momentul în care clujenii se aflau pe primul loc în campionat.

Portughezul de 57 de ani şi-ar fi dat acordul de principiu pentru a fi următorul antrenor al echipei finanţate de Gigi Becali. FCSB a rămas fără tehnician de joi seară când Bogdan Andone şi-a dat demisia după înfrângerea în faţa armenilor de la Alashkert în Europa League. De atunci, mai multe nume au fost vehiculate pentru banca roş-albaştrilor. Variantele Walter Zenga şi Devis Mangia au picat aşa că Antonio Conceicao are drum liber spre FCSB.