ASTRA – GAZ METAN 0-2 în etapa a 8-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

Gaz Metan Mediaș a produs surpriza etapei a 8-a învingând în deplasare pe Astra, scor 2-0. Partida s-a jucat pe Cluj Arena, stadionul din Giurgiu fiind încă în refacere după problemele din ultima vreme.

19 sept. 2016, 19:23
ASTRA – GAZ METAN 0-2 în etapa a 8-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

Astra a avut o primă ocazie de gol în minutul 4, când Pleșca a ieșit greșit din poartă la un corner, dar reluarea lui Seto cu capul a fost pe lângă poartă. Trupa lui Marius Șumudică, revenit pe bancă după suspendarea primită în urma pariurilor, și-a mai trecut în cont o ocazie uriașă după o oră de joc, când șutul lui Teixeira a fost respins perfect de portarul oaspeților.

Contrar cursului jocului, Gaz Metan a deschis scorul în minutul 71 în urma unui contraatac rapid. Munteanu a centrat foarte bine din bandă și Llullaku a înscris fără nicio problemă. Același Llullaku a stabilit scorul final cu 11 minute înainte de final, când l-a driblat pe Silviu Lung jr. și a înscris cu poarta goală. De altfel, atacantul medieșenilor a ajuns la 20 de goluri în 100 de partide în Liga I.

ASTRA – GAZ METAN 0-2 VIDEO

Llullaku 71, 79

Astra: S. Lung jr. – Lazici, Oros, Săpunaru, Stan – Lovin (62 Boudjemaa), Seto – Teixeira, Budescu (62 D. Florea), Balaure (79 Moise) – Alibec.

Gaz Metan: Pleșca – Crețu, Trtovac, Susnjar, Rugasevici – Radu Zagaria, Danci (90 Olaru), Bic, Gavra (66 Al. Muntean) – Eric (81 I. Cristea), Llullaku.

CLASAMENT