Astra, în pragul colapsului. Dani Coman, preşedintele executiv, a demisionat din cauza problemelor financiare

Dani Coman (40 de ani) a demisionat din funcția de președinte executiv al clubului. Echipa mai are de disputat două meciuri în acest sezon, unul dintre ele finala Cupei României, pe 25 mai, contra Viitorului.

14 mai 2019, 09:17
Astra, în pragul colapsului. Dani Coman, preşedintele executiv, a demisionat din cauza problemelor financiare

„Le-am spus jucătorilor săptămâna trecută că dacă până la ora jocului cu Viitorul nu se vor rezova problemele financiare eu îmi voi da demisia. Trebuie să vină altcineva care poate face mai mult pentru ei…

Conform funcţiei pe care o am, de conducere, trebuie să mai stau 45 de zile, asta e calea legală. Aseară am avut discuţia cu ei. Joi i-am invitat la o masă, vreau să stau de vorbă cu ei, să-i fac să înţeleagă faptul că e un trofeu pus în joc şi e bine pentru fiecare dintre ei, indiferent că vor mai sta sau nu la Astra„, a declarat Dani Coman, pentru prosport.ro.

„Încă de la prânz, de la hotel, Coman era foarte abătut. Exista promisiunea fermă de la patronat că luni, adică în ziua jocului, se vor plăti salariile. Bine, nu credea nimeni că se dau toate cele 5 salarii restante, dar măcar 3. Iar de pe la 12:00, normal că au început să apară întrebările. ”Dom preşedinte, e ora două. Niciun ban’. ‘Dom preşedinte, s-a făcut 4, ştiţi ceva?’ ‘E şase, m-a sunat nevasta-mea. Nu a intrat nimic în cont’.

Cred că i-a dat telefon domnului Niculae, dar nu i-a răspus pentru că l-am văzut extrem de nervos. Apoi, după meci, probabil că l-a sunat din nou şi iar degeaba, aşa că a venit în vestiar şi a anunţat că începând din acel moment el nu mai este preşedintele Astrei. Şi că la următorul antrenament îşi va lua la revedere de la jucători„, a povestit pentru Digi Sport un martor ocular.