Astra şi-a anunţat oficial noul antrenor. Surpriză, nu este Adrian Mutu

Noul antrenor al echipei noastre este Gheorghe Mulţescu, acesta urmând să conducă antrenamentul din această după-amiază, programat la Ploieşti şi să înceapă treaba oficial la Cluj, duminică, în partida cu CFR, anunţă site-ul oficial al clubului.

04 apr. 2018, 10:59
Astra şi-a anunţat oficial noul antrenor. Surpriză, nu este Adrian Mutu

În vârstă de 66 de ani, Gigi Mulţescu este la al treilea mandat pe banca Astrei, după cele din 2001-2002 şi 2012, antrenorul în vârstă de 66 de ani având de partea sa experienţa excelentă, cu aproape 30 de ani de antrenorat!

Gigi Mulţescu va fi ajutat de către secunzii Daniel Timofte, Yuksel Yesilova – şi ei cu “trecut astrist” în CV, în timp ce, de pregătirea portarilor se va ocupa Ionuţ Boşneag.

În ultimele zile s-a vehiculat tot mai insistent ideea că în locul lui Edi Iordănescu va fi numit Adrian Mutu, dornic să-şi înceapă munca de antrenor la o echipă din Liga 1.

Conducerea clubului Astra Giurgiu a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Edward Iordănescu, luni, ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă.

În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru. Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra„, a anunţat conducerea Astra Giurgiu pe site-ul său oficial.

Edward Iordănescu a preluat conducerea tehnică a formaţiei giurgiuvene la 8 iunie 2017, când a semnat un contract valabil două sezoane. Iordănescu a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii I, însă de la începerea acestuia a pierdut ambele partide, 0-1 cu CSU Craiova şi 0-2 cu FC Viitorul.