ASTRA VIITORUL. Scandal MONSTRU înainte de finala Cupei României

ASTRA VIITORUL. Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege pe Sebastian Colțescu la meciul Astra - Viitorul, finala Cupei României, care se va juca, sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:00, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

23 mai 2019, 06:08
ASTRA VIITORUL. Scandal MONSTRU înainte de finala Cupei României

ASTRA VIITORUL. Sebastian Colțescu, 42 de ani, este la prima finală de Cupă a României pe care o conduce în carieră. În schimb a mai fost delegat la alte opt partide din cadrul competiției, începând cu sezonul 2005-2006. A fost promovat în Liga 1 în anul 2003, când a condus la centru meciul dintre Oțelul Galați și Gloria Bistrița, la data de 28 noiembrie. În 2006 a fost înscris pe lista FIFA și a arbitrat o serie de meciuri din Cupa UEFA Intertoto și Cupa UEFA. Debutul său s-a produs la meciul din Intertoto dintre Zrinjski și Marsaxlokk, la 17 iulie 2006.

ASTRA VIITORUL LIVE STREAM VIDEO ONLINE FINALA CUPA ROMANIEI 2019

ASTRA VIITORUL. Astra forțează schimbarea arbitrului de la finala Cupei României cu Viitorul, după ce Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege la meciul de pe stadionul „Ilie Oană” pe arbitrul craiovean Sebastian Colțescu. Motivul? „Centralul” este născut și crescut în Craiova, echipă care depinde de acest meci pentru o calificare în cupele europene. Dacă Viitorul se va impune în finală, atunci Craiova va merge în tururile preliminarii ale Europa League. În schimb, dacă Astra va câștiga, ea va fi echipa care se va califica în Europa, iar trupa din Bănie va rămâne în afara competițiilor europene.