ASTRA – ZIRA 3-1 în prima mannşă din turul II preliminar al UEFA Europa League VIDEO

Astra s-a impus, joi, în meciul cu Zira, scor 3-1 în prima manşă din turul II preliminar al UEFA Europa League. Astra pornește acest sezon cu un lot complet schimbat și cu un antrenor nou, Edward Iordănescu. Zira a terminat pe locul 4 în Azerbaidjan și îl are în lot pe Gabi Matei.

13 iul. 2017, 19:19
ASTRA – ZIRA 3-1 în prima mannşă din turul II preliminar al UEFA Europa League VIDEO

Astra a dominat meciul şi a ratat mai multe ocazii, mai ales prin Chipirliu, până la deschiderea scorului. Ioniţă a marcat în minutul 32, care a profitat de o ieșire hazardată a portarului advers. Azerii au egalat la primul şut pe poartă, prin Sadigov, în minutul 34. Până la pauză, tot Chipirliu a ratat o altă ocazie imensă.

În partea a doua, Astra a marcat de două ori, prin Dandea, în minutul 55, reluare cu capul din interiorul careului, şi prin Le Tallec, în minutul 74, din apropierea porții după o deviere cu capul a lui Erico. Le Tallec (32 de ani), fost la Liverpool, St. Etienne, Sochaux, Auxerre şi Sunderlend, a debutat pentru Astra.

ASTRA – ZIRA 3-1 (1-1) VIDEO GOLURILE

Au marcat: IONIŢĂ 32, DANDEA 55, LE TALLEC 74 / SADIGOV 34

Astra: Iliev – Belu, Fl. Bejan, Erico, Al. Stan – Mrzlijak, Dandea (63 Vâlceanu) – Nicoară (78 Balaure), Marquinhos, Ioniță II – Chipirliu (46 Le Tallec).

Zira: Nazirov – Matei, Boum, Krneta, Shemonayev (56 Khalilzade), Alyev (65 Gadze) – Manga, Mustafayev, Djurici, Sadygov (77 Igbekoi) – Belfort.

Meciul retur se joacă, joi, 20 iulie, de la ora 20:00, la Baku.