Astrid Fodor, prima reacţie după ce mandatul său la primăria Sibiu a fost invalidat: Decizia, profund ilegală

Câştigătoarea alegerilor locale de la Sibiu a venit cu o primă reacţie după ce mandatul său a fost invalidat vineri la Judecătoria Sibiu. Astrid Fodor susţine că va face apel la decizia instanţei, pe care o consideră total ilegală.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 17:13
Astrid Fodor, prima reacţie după ce mandatul său la primăria Sibiu a fost invalidat: Decizia, profund ilegală

 Totodată primarul ales al municipiului Sibiu a spus că este încrezătoare în decizia judecătorilor de la Tribunal Sibiu.

„Am considerat că este important ca mesajul nostru să ajungă la sibieni, mai ales la cei care în 27 septembrie ne-au acordat încrederea votându-mă pentru poziţia de primar al Sibiului. Personal, consider această decizie profund ilegală. (…) Bineînţeles că eu sper că voi câştiga. Nu pot să cred că se continuă în acest mod şi la Tribunalul Sibiu. La Tribunalul Sibiu sunt judecători cu mai multă experienţă, competenţi şi am toată încrederea că se vor apleca asupra tuturor documentelor pe care le vom depune la dosar”, a declarat primarul ales al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, vineri, într-o conferinţă de presă.

Astrid Fodor a subliniat nu a ştiut înainte de a-şi depune dosarul de candidatură pentru al doilea mandat de primar al Sibiului că ar fi incompatibilă.

„Dacă aş fi avut cel mai mic dubiu că mă aflu într-o stare de incompatibilitate sau de ilegalitate, nu aş fi candidat”, a arătat Astrid Fodor.

Citeşte şi: Decizie de ultimă oră a Judecătoriei Sibiu. Mandatul primarului Astrid Cora Fodor nu a fost validat


loading...
Partenerii noștri