Decizie de ultimă oră a Judecătoriei Sibiu. Mandatul primarului Astrid Cora Fodor nu a fost validat

Judecătoria Sibiu a respins, vineri, cererea Biroului Electoral Municipal de validare a primarului Astrid Cora Fodor. Decizia nu este definitivă. 

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 09:54
Decizie de ultimă oră a Judecătoriei Sibiu. Mandatul primarului Astrid Cora Fodor nu a fost validat

„A fost respinsă ca neîntemeiată cerere de intervenție formulată de Astrid Fodor. Hotărârea urmează să fie comunicată prefectului județului Sibiu și secretarului general al municipiului Sibiu, în vederea afișării la sediul unității administrativ teritoriale în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare”, se arată în decizia Judecătoriei Sibiu.

Decizia nu e definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 2 zile de la aducerea la cunoștință publică.

Astrid Cora Fodor a fost declarată incompatibilă, după ce Instanța Supremă a dat câștig de cauză ANI, printr-o decizie dată în mai 2019. Stare de incompatibilitate a fost constatată când Fodorera viceprimar, iar primar al Sibiului era Klaus Iohannis. Aceasta s-ar fi aflat, potrivit ANI, în stare de incompatibilitate în perioada 27 septembrie 2012 – 3 iulie 2014, întrucât a deţinut şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Colegiului Naţional „Samuel von Brukenthal” Sibiu şi pe cea de membru în Consiliul de Administraţie al Grădiniţei de copii cu program prelungit nr. 37 Sibiu.

Citeşte şi Dorin Cioabă reclamă faptul că a fost sabotat: Pe buletinele de vot nu era asul de treflă. Oamenii noştri nu ştiu carte şi caută semnul


loading...