Astro-alert: 10 zile nebune? 15-25 martie 2023. Ce sfaturi are astrologul Valeriu Pănoiu

Marte este în cuadratură cu Neptun din 15 martie încoace, iar efectele se vor resimți până în 25 martie, când Marte va părăsi zodia Gemeni.

16 mart. 2023, 06:07
Astro-alert: 10 zile nebune? 15-25 martie 2023. Ce sfaturi are astrologul Valeriu Pănoiu

Valeriu Pănoiu vine cu sfaturi astrolofice. Este cea de-a treia și ultima întâlnire dintre supusul Neptun în Pești și combativul Marte în Gemeni. Întâlnirile lor au distorsionat percepțiile tuturor de când s-au „ciocnit” în 12 octombrie anul trecut, apoi din nou pe 19 noiembrie 2022. De atunci, este posibil să fi sărit într-un conflict înainte de a ști toată povestea. Sau poate te-ai grăbit într-o situație prea bună să fi fost adevărată. Deși ești mai înțelept acum, fii precaut.

Horoscop rune, care sunt provocările săptămânii. Cui aduce noroc Dagaz, pe cine avertizează runa Nauthiz inversată

Poate fi dificil să te concentrezi în acele zile. Poate că multe impulsuri dispar și avem puțină energie pentru a deveni activi. De asemenea, poate exista o tendință de a fugi spre alte distrageri, unele chiar nesănătoase. Putem folosi mai bine acest aspect dacă ne folosim energia în mod creativ, social sau spiritual.  Această fază se încheie acum cu această cuadratură. Pentru energia lui Marte, atât regresia, cât și contactul cu Neptun pot fi inhibatoare și destul de dificile. Numai în zilele următoare Marte își va recăpăta puterea, ceea ce înseamnă pentru noi că treptat ne vom putea afirma din nou mai bine pe noi și proiectele noastre.

Cele mai norocoase zodii în luna MARTIE 2023. Vezi dacă ești în top!

Cuadratură Marte-Neptun. Cum facem față?
Astrologul Valeriu Pănoiu ne îndeamnă, pe blogul său, să stăm liniștiti. Putem avea impresia că lumea este un spital de nebuni și avem nevoie de multă energie și pace pentru a depăși starea psihică proastă la nivel general. „Autocontrolul e dificil de menținut. Se joacă pe scena vieții rolurile de agresor și de victimă, cu risc major de a pica în plasa unor escroci. De asemenea, șantajul poate fi sport internațional. Nu cedați presiunilor! Nu stați în rolul de victimă! Nu cădeți în capcana vinovăției!”, ne sfătuiește astrologul.

Potrivit acestuia, nu trebuie să ne luptăm cu stările de rău. Dimpotrivă!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.