Astro Sex: Cât de mult îţi influenţează zodia performanţele sexuale

Astrele au o influenţă puternică asupra comportamentului nostru sexual. Adesea se spune că o femeie născută în zodia Taur, Fecioară sau Scorpion are o sexualitate puternică sau ca o femeie născută în zodia Berbec are un apetit sexual crescut.

RomaniaTV.net
20 nov. 2013, 10:49
Astro Sex: Cât de mult îţi influenţează zodia performanţele sexuale

Afla cat de mult iti influenteaza zodia performantele sexuale:

Berbec

Ai un apetit sexual puternic, iar de cele mai multe ori tu esti cea care initiaza partidele de sex. Singurul tau defect este ca, de cele mai multe ori, vezi sexul precum o intrecere si doresti ca tu sa fii cea care ajunge prima la orgasm.

Citeşte şi Horoscop: Ce complexe are iubitul tău în pat, în funcţie de zodia lui

Traieste clipa si incearca sa descoperi si nevoile partenerului. Sexul ar trebui sa fie un „sport” lent, prin intermediul caruia sa te bucuri de cele mai intense placeri.

Taur

Recunoaste, tanjesti dupa placerea pe care ti-o ofera sexul si tocmai de aceea, de cele mai multe ori, uiti sa te bucuri de anumite lucruri.

Citeşte şi Cu cine să te cuplezi în 2014, ca să fie perfect în dragoste, în funcţie de zodie

Trebuie sa inveti sa-i spui partenerului ce-ti place in pat si sa nu mai critici atat de mult. Chiar daca iti doresti sa ai parte de sex de cea mai buna calitate, ar trebui sa fii mai relaxata.

Gemeni

Sexul nu este pe primul plan in viata ta, iar din acest motiv ai tendinta sa dai cu piciorul unor ocazii fantastice. Recunoaste, de cate ori nu ti-ai petrecut timpul cu persoana iubita si te-ai luat cu vorba, uitand sa te bucuri si de aceasta activitate? Ar trebui sa incepi sa te arati mai mult interesata si de a face sex cu partenerul tau, altfel va incepe sa se uite dupa alte femei.

Horoscop: Ce atuuri sexuale are un bărbat, în funcţie de zodia lui

Rac

Esti foarte greu de multumit: ori ai parte de prea mult sex si ti se pare obositor, ori te plangi de lipsa lui. Poti fi o persoana destul de greu de multumit, atunci cand vine vorba de sex. Asadar, lasa intrebarile existentiale si bucura-te de fiecare experienta sexuala pe care o ai. Pana la urma, totul se rezuma la placere.

Horoscop: Ce aşteptări are de la tine în pat, în funcţie de zodia lui

Leu

Pentru tine sexul este precum un test, pe care trebuie neaparat sa-l treci. Totul se rezuma la performante si doresti sa ai un partener de sex pe masura asteptarilor tale. Nu lasa ca totul sa se transforme intr-o competitie, altfel vei risca sa primesti anumite reprosuri din partea partenerului.  

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.