Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi. „Răsturnările ne vor şoca”

"La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică", susţine astrologul Daniela Simulescu.

02 sept. 2021, 16:19
Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi. „Răsturnările ne vor şoca”

Astrograma României. În lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an.
„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu, despre astrograma României.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie apocaliptică despre România: „Ziua s-a transformat în noapte. Să ne rugăm Domnului”

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Mariana Cojocaru. Vine Mercur retrograd din nou: ”Vom fi martorii unor răsturnări care ne vor șoca”

Prima zi din septembrie este agitată și ne pun chiar și astrele la încercare la început de toamnă. Urmează o perioadă cu Mercur retrograd. Mariana Cojocaru ne spune cum ne afecteză acest lucru.

Este un aspect amplu pentru că începutul de toamnă vine cu o conjucție care trebuie să ne pună pe gânduri: este vorba despre Lilith cu axa carmică în Gemeni și în Săgetător care face cuadratură cu soarele din Fecioară.

Carmen Harra, previziuni despre Florin Cîţu: ”Are un an foarte bun și este favorizat în aproape toate deciziile pe care le ia”
Asta anunță răsturnări bruște de situații care pot scăpa de sub control: conflicte, rupturi, chiar probleme de sănătate, trădări în dragoste. Lucruri care vin după un ciclu carmic de 20 de ani și cel mai bun exemplu este momentul din SUA cu turnurile gemene. Lună neagră în Gemeni.

Și România este guvernată de Uranus. Va crește totul în amplitudine, pe finalul lunii vom avea 7 planete retrograte, nu doar Uranus. Mercur e folclor, e o planetă blândă, dar Uranus retrograd este dur.

Nu putem rămâne indiferent la ce se întâmplă în România. Vom fi martorii unor răsturnări care ne vor șoca.