Astrologa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un accident grav: „Am murit și m-am născut a doua oară”

Astrologa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un accident grav. Bianca Nuțu trece prin momente grele, în urmă cu o săptămână, a avut parte de un eveniment nefericit. Din păcate, s-a ales cu artera tăiată și a ajuns de urgență la spital.

31 aug. 2023, 15:43
Astrologa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un accident grav: „Am murit și m-am născut a doua oară”
Astrologul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un accident grav:

Astrologa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un accident grav. Bianca a fost cea care a dezvăluit acest eveniment și le-a mărturisit fanilor că a pierdut foarte mult sânge, deoarece și-a tăiat artera. Totodată, le-a arătat și câteva fotografii de la accident. Vedeta a recunoscut că nu se aștepta la o asemenea tragedie, mai ales că, în urmă cu o zi a dansat și s-a distrat de minune pe plajă.

Citește și: Cum se poartă Gabriela Prisăcariu cu Dani Oțil în luna de miere. Dezvăluire-șoc făcută de prezentatorul de la „Neața cu Razvan și Dani”

Astrologa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un accident grav

Cu o seară înainte de accident, am dansat pe nisipul cald. Nu aveam nicio grijă. A doua zi, la prânz, s-a produs tragedia. Am avut artera tăiată și am pierdut mult sânge. Pe 22.08.2023 am murit și m-am născut a doua oară. Dumnezeu m-a salvat, lucrând prin oameni”, a relatat Bianca Nuțu, într-un Instastory.

Astrologa a mărturisit că medicii i-au sărit imediat în ajutor. Acum, urmează o perioadă de recuperare și recunoaște că va apela și  la consiliere psihologică.

Medici, oameni care mă iubesc sau m-au cunoscut atunci, Ambasada României la Nairobi. Toți au sărit în ajutor. S-au rugat pentru mine. Sprijinul vostru a făcut diferența. Sunt în afara pericolului acum. Urmează o perioadă de recuperare și consiliere psihologică. Totul va fi bine!”, a mai detaliat Bianca Nuțu.

În urmă cu 19 ani, vedeta a mai fost implicată într-un accident rutier, era cu mașina tatălui său și s-a izbit de o mașină de poliție.

Îmi aduc aminte de prima mea mașină. Mă rog, era mașina tatălui meu. Am izbit-o într-o mașină de Poliție, dacă poți să-ți imaginezi. Și, atunci, au mai durat mulți ani până să-mi iau o altă mașină.  Nu prea conduc. Aveam 19 ani. N-a reacționat prea bine, mai ales că tata lucra în Poliție și erau colegii lui. A fost urât. A fost o experiență neplăcută”, spunea Bianca Nuțu, în 2020, la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.