Cu ce se ocupă Vlăduţ după ce a plecat de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”

Toată lumea se întreabă ce s-a ales cu Vlăduţ după ce a încetat colaborarea cu Antena 1. Ei bine, se pare că simpaticul bucătar lucrează într-un restaurant de fiţe din Capitală.

19 aug. 2022, 11:37
Cu ce se ocupă Vlăduţ după ce a plecat de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”

Cu ce se ocupă Vlăduţ după ce a plecat de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. Simpaticul bucătar a încetat colaborarea cu Antena 1, acesta fiind înlocuit de la celebra emisiune cu chef Nicolai Tand.

Cu ce se ocupă Vlăduţ după ce a plecat de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. Incredibil unde lucrează

Citeşt şi Ramona Olaru pleacă de la Neatza cu Răzvan şi Dani? Cu ce emisiune a semnat asistenta

Nicolai Tand s-a alăturat echipei de la „Neaţa”  la sfârşitul anului 2020, iar de atunci apariţiile lui Vlăduţ la celebrul matinal au început să fie din ce în ce mai rare. Se pare că producătorii emisiunii doreau să aducă în faţa telespectatorilor un bucătar mai energic, iar chef Nicolai era persoana potrivită.

Astfel că, la sfârsitul lunii martie 2021, se zvonea deja că Vlăduţ va fi înlocuit de la „Neaţa” după mai bine de 10 ani de colaborare.

După ce a încetat colaborarea cu Antena 1, Vlăduţ a început să lucreze la restaurantul fostului său coleg,  Dani Oţil, potrivit click.ro.

Deşi nu mai are o colaborare full time, simpaticul bucătar mai trece din când în când pragul emisiunii în cadrul căreia a lucrat peste un deceniu.

Restaurantul lui Dani Oțil se află în zona de Nord a Capitalei, iar meniul este unul variat. Clienţii pot savura cele mai delicioase produse de patiserie: croissante, ștrudele și tot felul de foietaje fine, budinci de fructe, sau chiar un mic dejun generos cu somon, ouă poșate și legume proaspete.

Variantele pentru prânz sunt la fel de ofertante, iar deserturile sunt variate și nu le poți rezista: tort Medovic, tort cu fructe, tort Snickers sunt doar câteva dintre bunătățile din meniu. Prețurile nu sunt pentru buzunarele oricui, ci unele destul de piperate.

Citeşte şi Dani Oţil, deranjat de afirmaţiile lui Bobonete privind preţurile de la restaurantul său: „Nu-mi place treaba asta”