Astrologie: Darul Ursitoarelor în funcţie de ziua în care te-ai născut

Ursitoarele sunt fiinţele care stabilesc destinul unui copil la naştere, conform mitologiei româneşti.

14 iul. 2014, 13:23
Astrologie: Darul Ursitoarelor în funcţie de ziua în care te-ai născut

Află care sunt darurile Ursitoarelor pentru tine în funcţie de ziua în care te-ai născut.

Ziua nasterii: 1, 10, 11, 21, 31

Persoanele care sunt nascute in aceste zile sunt daruite cu ambitie peste masura si o inteligenta ascutita. De aceea, ele vor reusi in viata doar pe fortele lor si nu asteapta ajutor de la nimeni, scrie Kudika.ro.

Citeşte şi Horoscopul insectelor: Află dacă eşti fluture sau licurici

Invata usor, repede si cu placere insa in anii de tinerete pot fi incapatanati si neiertatori. Au standarde inalte si asteptari mari nu doar de la ei, ci si de la cei din jurul lor. Isi pierd repede rabdarea cu oamenii si cauta sa atraga pe langa ei doar acele persoane care se ridica la pretentiile lor.

Ziua nasterii: 2, 8, 12, 22

In aceste zile sunt nascute persoanele foarte hotarate, cu pofta de viata si cu foarte mult farmec. Chiar daca sunt inzestrate cu aceste calitati, le sta in fire sa se razbune teribil atunci cand cineva la greseste si nu iarta foarte usor.

Citeşte şi Ce tip de femei preferă fiecare zodie: Afla ce caută bărbaţii

Increderea lor este castigata foarte greu si doar de catre oameni pe care ii cunosc de foarte multa vreme. Daca se simt tradati, vor avea grija sa plateasca cel putin cu aceeasi moneda si este aproape imposibil sa priveasca un om care le-a gresit ca mai inainte.

Ziua nasterii: 3,9, 18, 13, 23, 30

Ursitoarele au daruit acestor oameni cu multa afabilitate si putere de convingere. Despre ei se poate spune ca sunt rasfatati ai soartei. Isi exprima sentimentele foarte usor si comunica, in general, fara probleme. Mai mult de atat, au putere de convingere si sunt maestrii in arta negocierii.

HOROSCOP: Limbajul trupului în funcţie de zodie

Au mult succes in viata profesionala si sunt extrem de creativi. Colegii si superiorii ii privesc intotdeauna cu ochi buni si vor avansa foarte usor, indiferent de domeniul de activitate. Acest lucru nu se intampla doar pentru ca au foarte multa carisma ci, mai ales, pentru ca sunt orientati catre rezultate si au performante remarcabile.

Restul articolului pe Kudika.ro.