Horoscopul insectelor: Află dacă eşti fluture sau licurici

Un neobișnuit horoscop, datând din Evul Mediu, este cel al gâzelor (sau al insectelor), care începe, conform calendarului agricol, la 1 martie.

12 iul. 2014, 14:17
Horoscopul insectelor: Află dacă eşti fluture sau licurici

Zodia Albinei – 1-28 martie

Cei născuți sub acest semn sunt muncitori și plăcuți celorlalți. În dragoste și în familie sunt fideli și iubitori. În carieră sunt truditori și vor izbândi pe măsura trudei lor – chiar dacă uneori poate să le pară că recunoașterea vine puțin cam târziu, scrie Revista Felicia.

Citeşte şi HOROSCOPUL FLORILOR: Ce plantă reprezintă zodia ta şi ce spune despre tine

Zodia Cărăbușului – 29 martie-25 aprilie

Acest semn al zodiacului nu este întotdeauna marcat de noroc. Se remarcă însă o ritmicitate cu care apar momentele benefice în viața lor, iar atunci când vor înețelege care este acest ritm, vor reuși să își construiască și un stil de viață adecvat, conservându-și energiile în perioadele de stagnare și bucurându-se de anii de belșug.

Zodia Fluturelui – 26 aprilie-23 mai

Cei născuți sunt acest semn sunt cei mai frumoși din întregul zodiac. Ies mereu în evidență, prin bucuria lor de a trăi și prin libertatea pe care și-o asumă. Atenție, însă, căci gloria poate fi efemeră!

Citeşte şi HOROSCOP: Culoarea potrivită pentru fiecare zodie

Zodia Libelulei – 24 mai-20 iunie

Sinceritatea este specifică acelora născuți sub semnul Libelulei. Ei nu știu să mintă, iar asta le poate aduce uneori neplăceri. Dacă ar reuși să își camufleze uneori această calitate nativă vor avea mai mult de câștigat.

Citeşte continuarea horoscopului pe Revista Felicia.ro.