ASTROLOGII avertizează că ne aşteaptă o perioadă zbuciumată, cu multe necazuri. Ce SFATURI ne dau

Astrologii avertizează că ne aşteaptă o perioadă zbuciumată. Influenţa principală o are planeta Mercur care este retrogradă, dar urmează şi o eclipsă totală de lună pe 8 octombrie şi o eclipsă parţială de soare pe 23 octombrie. 

RomaniaTV.net
28 sept. 2014, 09:54
ASTROLOGII avertizează că ne aşteaptă o perioadă zbuciumată, cu multe necazuri. Ce SFATURI ne dau

Pericole pentru România, în perioada următoare. Astrele nu țin cu noi. În luna octombrie, planeta Mercur intră în mișcare retrogradă, ceea ce poate aduce o mulțime de necazuri, în plus va avea loc și o eclipsă de lună.

„Nu este o perioada in care sa initiem investitii masive, demararea unor afaceri, negocieri, deschiderea unor firme, intervenţii medicale majore„, spune Minerva, astrolog.

Cei care doresc să se păzească de influenţele nefaste ale astrelor au putut sfaturi preţioase de la astrologi şi experţi în echilibrarea energiilor, la Târgul de Astrologie care are loc în acest weekend în Capitală.

Horoscop. Planeta Mercur va tranzita zodia Scorpion. Descoperă influenţele

Cei pasionaţi spun că şi anumite tipuri de roci atrag energii benefice.

Eu am o relatie aparte cu mineralele, eu sunt de profesie economist, dar mi-am lăsat meseria din cauza mineralelor. Bunica imi punea mie mineralele in buzunar cind mergeam la scoala si am crescut cu mineralele in buzunar comerciant de minerale”, spune un comerciant de minerale.

„Anul aceasta, în mijlocul oricărei case, este patru de infidelitati si aventuri amoroase si este foarte important sa dezactivam o energie de ghinioane, putem sa avem in casa un obiect activ in casa, care ne pot activs obstacole, blocajele”, declară un expert Feng Shui.