Astrologul Minerva a prezis când se termină pandemia complet. Cum vor fi afectate zodiile în 2022

Mulți se întreabă când va veni finalul pandemiei. Deși s-a zvonit până acum că 2022 va fi anul în care întreaga criză sanitară va lua sfârșit, astrologul Minerva are un cu totul alt scenariu.

08 ian. 2022, 10:25
Astrologul Minerva a prezis când se termină pandemia complet. Cum vor fi afectate zodiile în 2022

2022 nu va fi anul în care vom scăpa de pandemie, spune Minerva, însă asta nu înseamnă că noul an nu va aduce zile benefice pentru fiecare zodie în parte.

”Nu aș crede [n.r. că scăpăm de pandemie] , deși este foarte import că intrăm în 2022 cu Venus retrograd, până pe 29 ianuarie, iar pe de altă parte, Jupiter a intrat deja de 3 zile în domiciliu, Pești, apoi din 12 mai va face prima vizită după aproape 12 ani în Berbec”, spune astrologul,potrivit showblitz.ro.

Cristina Demetrescu: Zodia care va avea protecţie divină în 2022
Mai mult de atât, Minerva anunță un an al reflexiei. Unele semne zodiacale vor avea succes pe plan financiar și nu numai. De asemenea, altele își vor revoluționa gândirea spirituală, lucru care le va fi de mare ajutor pe traiectoria lor.

”2022 va fi de asemenea un moment de reflexie şi creare de noi strategii, nu numai financiar şi politic, ci şi filozofic, religios şi spiritual. Exista o mare probabilitate să se anunțe o nouă ideologie care să revoluționeze gândirea spirituală”, dezvăluie Minerva.

Conform astrologului, anul 2022 va fi caracterizat de o adevărată revoluție în tehnologie, lucru care va schimba viețile fiecărei zodii în parte. Asta nu înseamnă neapărat un lucru negativ ci mai degrabă o ușurare a activității de zi cu zi, adaugă Minerva.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ

”În 2022 este pe cale să se producă o adevărată revoluție în tehnologie. Invenții la care s-a lucrat pană acum în secret vor fi făcute cunoscute publicului. Unele vor avea un impact uriaș asupra vieții de zi cu zi. Mă gândesc că aceste tehnologii vizează inteligență artificială, lumea medicală și cercetarea în domeniul energiilor neconvenționale”, a spus astrologul.

Cât despre învățăturile noului an, Minerva spune că vor exista nenumărate oportunități pentru fiecare zodie în partea, însă asta nu înseamnă că oamenii trebuie să muncească până la epuizare. Pauzele, odihna, trebuie luate atunci când este cazul, pentru a avea într-adevăr rezultatele mult dorite.

”Anul acesta va aduce o mulțime de noi oportunități pentru a deveni mai buni. Ambiția va fi cea mai importantă motivație pentru întregul an, pentru ca ea ne împinge înainte. Oamenii trebuie să încerce să se odihnească ori de câte ori au nevoie sau ocazia”, mai spune astrologul.