Atac armat la un depozit din SUA. Mai multe persoane au fost ucise, atacatorul s-a sinucis

Mai multe persoane au fost rănite joi seara într-un atac armat în SUA, după ce au fost împușcate într-un depozit al companiei de curierat FedEx din oraşul Indianapolis, statul Indiana, a anunţat vineri poliţia.

16 apr. 2021, 10:43
Atac armat la un depozit din SUA. Mai multe persoane au fost ucise, atacatorul s-a sinucis

Update. Atac armat. Mai multe persoane au fost împuşcate într-un sediu FedEx din oraşul Indianapolis, cel puţin opt oameni fiind uciși în urma atacului armat din SUA. Atacatorul s-a sinucis după ce a deschis focul asupra angajaţilor FedEx.

Atac armat la un depozit din SUA. Potrivit publicaţiei Indianapolis Star, care citează un comunicat al poliţiei, mai multe victime au fost găsite într-un birou al FedEx în apropiere de aeroportul internaţional din oraş.

Canalul CNN s-a referit la rândul său la un mare număr de victime.

Un responsabil al poliţiei din regiune a confirmat incidentul, dar nu a furnizat alte detalii, scrie Agerpres.

„Avem mai multe persoane prezentând răni similare celor produse de arme de foc”, a spus purtătoarea de cuvânt a poliţiei Genae Cook. Alte victime au fost transportate la diferite spitale din zonă.

Atac armat în SUA. Nu sunt, deocamdată, victime, în afară de atacator, care s-a sinucis

Nu se ştie deocamdată câte persoane au fost rănite şi în ce stare se află, dar reprezentantul poliţiei a precizat că atacatorul s-a sinucis.

Potrivit poliţiei, incidentul a avut loc la o facilitate a FedEx situată în apropiere de aeroportul internaţional din Indianapolis.

Un purtător de cuvânt al FedEx a declarat că societatea este la curent cu cele întâmplate şi cooperează cu autorităţile care investighează incidentul.

Autorităţile nu consideră că mai există un pericol activ pentru comunitate, a mai indicat poliţia.

Citeşte şi: Obligaţia purtării măştii în aer liber va fi eliminată peste câteva zile. Decizia e aplicată în ţara cu cea mai de succes campanie de vaccinare


loading...
Partenerii noștri