Atac cu cuțitul într-o școală din Germania. Două eleve au fost înjunghiate

Dupa atactul sângeros dinr-o școală din Serbia, soldat cu moartea a opt elevi și a paznicului școlii și rănirea gravă a altor șase persoane, iată că un nou atac face victime, dar de această dată în Germania.

04 mai 2023, 08:57
Atac cu cuțitul într-o școală din Germania. Două eleve au fost înjunghiate

Un atac șocant a avut loc într-o școală din Berlin. Două eleve au fost înjunghiate, iar una dintre ele se zbate acum între viață și moarte.

Un bărbat a pătruns înarmat cu un cuțit într-o școală gimnazială situată în cartierul Neukolln din Berlin. Martorii spun că bărbatul a început să atace oameni la întâmplare, folosindu-se de un cuțit, chiar sub ochii copiilor. Între victime se află și două eleve în vârstă de 7, respectiv 8 ani. Fetele înjunghiate au fost transferate de urgență la spital cu ajutorul unui elicopter. Una dintre ele este în stare gravă.

Citește și: VIDEO: Atac armat într-o școală din Serbia. 9 morți au fost deja confirmați / Verdictele lui Tudorel Butoi și Dan Antonescu

Mai multe echipaje de poliție și ambulanțe s-au deplasat la fața locului. Atacatorul, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost imobilizat și reținut.

Autoritățile din Germania încearcă acum să afle de ce bărbatul a recurs la un asemenea gest. Mai mulți elevi sunt în stare de șoc și primesc ajutor din partea psihologilor.

Atacul de la școala din Berlin vine la scurt timp după un alt atac de la o școală din Belgrad. Nu mai puțin de șapte eleve și un elev au fost uciși aici de un coleg în vârstă de 14 ani. De asemenea, a fost ucis  și paznicul școlii.  Alte șase persoane au fost rănite grav. O fată a fost împușcată în cap și se zbate între viață și moarte.