Atac cu cuţitul într-un parc, trei bărbaţi au fost ucişi. Agresorul a fost împuşcat de poliţie

Trei oameni au fost uciși într-un atac cu cuțitul în Ekaterinburg, al patrulea cel mai mare oraș din Rusia, după cum relatează presa locală, preluată de agențiile internaţionale.

17 mai 2021, 15:40
Atac cu cuţitul într-un parc, trei bărbaţi au fost ucişi. Agresorul a fost împuşcat de poliţie

Un bărbat a înjunghiat trei trecători într-un parc din apropierea unei gări din acest oraș cu 1,3 milioane de locuitori aflat la 1.400 de kilometri de Moscova, transmite agenţia TASS, citând autoritățile regionale. Potrivit agenției ruse de presă, acest atac cu cuţitul a pornit de la o ceartă, pe fondul consumului de alcool. Toate cele trei victime erau bărbați.

Citeşte şi Regizor cunoscut atacat cu cuțitul, în plină stradă. A fost transferat de urgenţă la spital!

Poliția l-a împușcat și rănit pe atacator când acesta a încercat să se opună arestării. Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost dus la un spital din oraș, unde va fi și interogat, după cum scrie publicaţia The Moscow Times.

Atacurile cu cuțitul nu sunt un fapt neobișnuit în Rusia, între exemplele recente date de presa internaţională figurând inclusiv o agresiune din 2018 la o școală din Perm, când au fost rănite  12 persoane sau înjunghierea, în 2017, a unei cunoscute jurnaliste, Tatyana Felgenhauer, care însă a supraviețuit atacului.

Citeşte şi Atac cu cuțitul într-o stație de metrou din Bruxelles. Un bărbat și-a atacat fosta iubită

E1.ru scrie că poliţia l-a identificat au autorul acestui atac cu cuţitul pe un bărbat de 34 de ani, Alexander Nikolaievici Kukuşkin. Acesta a primit în trecut mai multe amenzi pentru conducerea în stare de ebrietate sau huliganism.