Atac DEVASTATOR al luptătorului Daniel Ghiţă. Cere un catalog al „agresorilor sexuali”

Luptatorul roman de K1, Daniel Ghita, a transmis luni un mesaj de revolta dupa cazul unei fete din Bacau violata de un barbat care a facut sex cu 23 de minori.

13 aug. 2019, 10:17
Atac DEVASTATOR al luptătorului Daniel Ghiţă. Cere un catalog al „agresorilor sexuali”

„Ceva normal pentru Romania? 23 de copiii abuzati si violati de un pedofil !? Nu mai iese nimeni in strada? Sa ne aparam copii?Nu mai este vorba de justitie ? Procurorul care a facut rechizitoriu in acest caz, cine este?

Citeşte şi Profesorii, învăţătorii şi educatorii sunt obligaţi să prezinte o adeverinţă că nu sunt violatori sau pedofili

Nu intereseaza pe nimeni. Legile justitiei sunt importante in campania electorala. Eu, propun, ca toti pedofilii sau cei care violeaza sa fie bagati intr-un catalog de ” agresori sexuali ” si expusi public, ca orice parinte sa i recunoasca si sa-i identifice. O platforma online unde sa sti daca vecinul este un pedofil sau violator. Antecedentele penale sa fie expuse public, sa ne putem proteja copiii, daca procurorii NU ii protejezeaza! Tara procurorilor incompententi, care au distrus sute de vieti ale unor copii nevinovati. Dumnezeu nu doarme niciodata”, a scris Daniel Ghita pe Facebook, potrivit bzi.ro.


loading...