Atac DUR la adresa Corinei: „Dacă o întâlnesc pe stradă o SCUIP”

După ce luni, Edi Vasile, câştigătorul din sezonul 11 de la „Dansez pentru tine”, a mărturisit că fosta lui parteneră din show, Corina, i-a băgat strâmbe şi nu a mai avut de lucru, tânărul dansator a revenit cu amănunte şi cu alte afirmaţii urâte la adresa solistei.

12 mai 2015, 18:29

Dacă o întâlnesc pe stradă o scuip. Am o întrebare pentru Corina: „De ce spune că sunt „trădător”? Că nu am acceptat să devin slugă pe perioadă lungă, fără contract sau carte de muncă? E adevărat că am ajuns la spital, dar nu din cauza substanţelor interzise, ci din cauza unei depresii. Însă am fost mai mult obligat decât aş fi avut nevoie. Mi-a rămas varianta de a da în judecată spitalul pentru obligarea internării cu forţa şi fără acordul vreunui membru al familiei. Cei care aduc acuzaţii la adresa mea să se potolească pentru că tot din cauza lor am ajuns la spital„, a povestit tânărul, potrivit click.ro.

Întrebat cum ar reacţiona dacă s-ar întâlni faţă-n faţă cu Corina?, Edi a făcut o declaraţie de-a dreptul şocantă: „I-aş spune «Work B**ch», după care aş scuipa-o să pot merge mai departe… şi să-mi meargă ca unsă„, a declarat Edi Vasile.

Eu şi Corina ne-am certat acum 2–3 ani, iar eu nu vreau să-mi fac reclamă pe spatele unor trusturi, emisiuni sau vedete cu care nu mai colaborez. Asta să intre bine în mintea tuturor că nu am acuzat pe nimeni. Am la acuzații de făcut, încât acuzaţiile Corinei sunt un mic detaliu de care aş vrea să uit. După părerea mea capitolul Corina e încheiat. Ideea e ca de când nu am mai dansat la ea, altceva nu are de făcut decât să bârfească ce se întâmplă în viaţa mea. De unde ştie ea aşa multe? Dacă nu mai dansez la ea asta nu înseamnă că mor de foame sau ca nu lucrez pe cont propriu„, a mai spus Edi.


loading...
Partenerii noștri