Atac într-o clinică din Germania pentru persoane cu deficienţe. 4 persoane au fost ucise

Atac într-o clinică din Germania, pentru persoane cu deficienţe. Patru persoane au fost ucise, iar o a cincea a fost grav rănită, în apropiere de Berlin, iar o angajată a fost arestată, a anunţat poliţia locală, în noaptea de miercuri spre joi, relatează AFP.

29 apr. 2021, 13:41
Atac într-o clinică din Germania pentru persoane cu deficienţe. 4 persoane au fost ucise
Atac într-o clinică din Germania

Atac într-o clinică din Germania, pentru persoane cu deficienţe. ”Rănile tuturor victimelor sunt, după primele constatări, rezultatul folosirii unei violenţe intense, extreme”, subliniază autorităţile locale într-un comunicat, fără să dea imediat detalii espre circumstanţele acestor presupuse crime.

Cei patru morţi au fost găsiţi miercuri seara în camerele lor, la această clinică din Potsdam, un oraş situat lângă Berlin, precizează poliţia.

Citeşte şi: O asistentă a injectat soluţie salină în loc de vaccin în Germania. Motivul uluitor al gestului pentru care e acum anchetată

Atac într-o clinică pentru persoane cu deficienţe

O angajată în vârstă de 51 de ani a clinicii, ”suspectată puternic” de faptul că este autoarea faptelor, a fost arestată, anunţă anchetatorii, care precizează că motivele presupuselor crime rămân, în acest stadiu, ”nedeterminate”.

Clinica Thusnelda-von-Saldern-Haus este specializată în găzduirea şi susţinerea unor persoane care suferă de deficienţe fizice sau mentale – în special nevăzători sau autişti.

În afară de clinică, instituţia cuprinde locuinţe, şcoli şi ateliere, potrivit News.ro.