Atac la sediul central al PSD. O fostă angajată s-a automutilat şi a spart mai multe obiecte

Incident şocant, produs luni seară la sediul central al PSD. O angajată a partidului s-a mutilat, după ce a intrat în efracţie în clădire şi distrus mai multe bunuri. La faţa locului au intervenit echipaje de Poliţie şi de ambulanţă.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 17:36
Atac la sediul central al PSD. O fostă angajată s-a automutilat şi a spart mai multe obiecte

UPDATE. Femeia ar fi venit îmbrăcată în pijamele și ar fi spart un geam. Ulterior a încercat să își taie părul, iar apoi s-a tăiat la mână. Conform Antena3, aceasta ar fi fost găsită în pijamale, fiind imobilizată și predată echipajului medical pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. 

„Astazi, in jurul orei 19:30 prin apel 112, Sectia 2 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca o femeie, de 32 de ani, se autogreseaza si provoaca distrugeri la o adresa din sectorul 1. La fata locului a sosit o patrula de politisti din cadrul Sectiei 2 Politie care a identificat-o pe femeie la scurt timp dupa ce aceasta si-ar fi provocat mai multe rani la nivelul membrelor inferioare si superioare.A fost solicitata o ambulanta pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportata la cea mai apropiata unitate spitaliceasca pentru ingrijiri.La acest moment politisti ai Sectiei 2 fac verificari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul”, a transmis Politia Capitalei

Din primele informaţii, angajata PSD a suferit o cădere nervoasă şi a intrat prin efracţie în sediul partidului, unde a distrus mai multe bunuri şi apoi s-a automutilat, transmite România TV.

La faţa locului a intervenit de urgenţă un echipaj de la Ambulanţă şi unul de la Poliţie. Femeia se află la această oră în sediul PSD şi urmează să fie dusă la spital.

„Este pur şi simplu o cădere nervoasă a unei colege. Este o colegă de la departamentul de monitorizare care a avut cădere. Din ce au spus colegii, Nici peste zi nu dădea semne că se simte foarte bine.

E o veste tristă pentru noi şi pentru ea. Sperăm să fie bine şi să auzim veşti bune de la spital. Ne rugăm să fie bine”, a spus senatorul PSD, Lucian Romaşcanu, în direct, la România TV.

 

Ciolacu, despre închiderea pieţelor. „Orban se luptă să scoată afară din piețe producătorii români. PSD nu poate tolera acest atac”