Atac lângă un centru de migranți din SUA. Șapte persoane au fost ucise și șase au fost rănite de o mașină intrată în mulțime VIDEO

Şapte persoane au murit şi cel puţin încă şase au fost rănite, duminică, după ce o maşină a intrat în mulţime, lângă un centru pentru migranţi şi pentru oameni fără adăpost din Brownsville, Texas. Anchetatorii cred că este posibil să fi fost un gest intenţionat.

08 mai 2023, 08:31
Atac lângă un centru de migranți din SUA. Șapte persoane au fost ucise și șase au fost rănite de o mașină intrată în mulțime VIDEO

Maşina a intrat în mulţime la ora locală 08:30, la o staţie de autobuz de lângă Ozanam Center, a precizat poliţia din Brownsville, localitate din apropierea frontierei cu Mexic.

Locotenentul de poliţiie Martin Sandoval a declarat că şapte victime au murit la locul incidentului şi că alte persoane au fost transportate la spitalele din apropiere, potrivit News.ro.

Majoritatea celor ucişi erau bărbaţi veniţi din Venezuela.

Imagini apărute în social media arată obiecte personale împrăştiate pe drum şi oameni care intervin pentru salvarea unei persoane.

Şoferul a fost arestat.

Ozanam Center este singurul adăpost de noapte din Brownsville şi gestionează eliberarea a mii de migranţi din custodie federală. În plus, centrul oferă transport gratuit pentru migranţi.

Citește și: Dragan Kobiljski, antrenorul SCM Zalău, strânge în brațe, cu lacrimi în ochi, un ursuleț de pluș. A fost al fiicei sale, ucise în masacrul de la Belgrad