Atac MURDAR al lui Cozmin Guşă la Nicuşor Dan: „Să-mi confirme dacă este homosexual. Eu am o serie de informaţii”

Cozmin Guşă, analist politic şi membru PSD, a intrat într-un conflict mediatic cu candidatul dreptei Nicuşor Dan, iniţial printr-o întrebare adresată lui Rareş Bogdan, vrând să ştie dacă PNL îl va mai susţine pe candidatul coaliţiei, în cazul în care ar apărea informaţii care l-ar descalifica politic.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 10:42
Atac MURDAR al lui Cozmin Guşă la Nicuşor Dan: „Să-mi confirme dacă este homosexual. Eu am o serie de informaţii”

Guşă a dus joi conflictul la un cu totul alt nivel, afirmând pe Facebook că ar avea informaţii conform cărora Nicuşor Dan ar fi homosexual şi îi cere acestuia un răspuns public.

„Am sesizat frica lui Nicușor Dan de dezvăluirile de presă, este și firesc, din punctul lui de vedere, el știind cam ce se ascunde acolo, dar totuși pentru că trebuie să ne desfășurăm activitatea vorbind despre oamenii care doresc să candideze, care doresc să ne conducă, în calitate de cetățean al Bucureștiului, care se pregătește să voteze:

Citeşte şi: Nicuşor Dan iese la atac: „Politicieni corupţi încearcă să-mi discrediteze activitatea; vor răspunde în instanţă”

1. Dacă este adevărat că a demisionat din USR pentru că la vremea respectivă USR nu dorea să susțină legalizarea căsătoriei între homosexuali și lesbiene?

2. Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Eu am o serie de informații în acest sens, din viața sa privată. Este un lucru legal, neblamabil din punct de vedere public și nu văd de ce n-ar recunoaște.

Dacă o consideră o dată cu caracter personal poate să-mi răspundă în privat, pe Facebook sau pe telefon. De asemenea, îmi poate oferi răspunsul aici, la STIRIPESURSE, unde am citit și știrea conform căreia se teme de anumite dezvăluiri”, a scris pe Facebook Cozmin Guşă, relatează Stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Ludovic Orban, huiduit de minerii din Valea Jiului VIDEO