ATAC TERORIST FRANŢA. Membrii trupei californiene „Eagles of Death Metal” s-ar putea afla printre victime

Membrii trupei californiene "Eagles of Death Metal", care ținea un concert vineri seara în sala de spectacole Bataclan din Paris, s-ar putea afla printre victimele atacului terorist comis vineri noaptea în capitala franceză și soldat cu cel puțin 120 de morți și peste 200 de răniți, relatează AFP.

14 nov. 2015, 05:53
ATAC TERORIST FRANŢA. Membrii trupei californiene „Eagles of Death Metal” s-ar putea afla printre victime

„Încercăm să aflăm unde se află grupul nostru și echipa noastră și dacă sunt în siguranță. Gândurile noastre se îndreaptă către toate persoanele afectate de această situație tragică”, se menționează într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a formației.

„Eagles of Death Metal” este un grup de garage-rock originar din Palm Desert (California), care a colaborat cu muzicieni precum Dave Grohl, fost component al trupei Nirvana. Componenții principali ai trupei sunt Jesse Hughes (43 de ani) și Josh Homme (42 de ani).

Mai multe explozii şi incidente armate au avut loc, vineri seară, în centrul Parisului. Mai multe persoane au fost rănite şi cel puţin 120 au murit în ŞAPTE atacuri teroriste, potrivit poliţiei franceze. Preşedintele Francois Hollande, care a fost evacuat de pe stadion, a anunţat închiderea imediată a frontierelor şi STARE DE URGENŢĂ în toată Franţa.

Citeşte şi: Andrei Marian Mihai, colaborator al France 24, rănit grav în atentatele din Franţa