Atac terorist la Paris. Un profesor a fost decapitat de un părinte revoltat

Autorităţile anti-terorism din Franţa au fost convocate de urgenţă în seare de vineri, 16 octombrie, pentru a investiga decapitarea unui profesor. Incidentul şocant a avut loc la periferia Parisului.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 17:04
Atac terorist la Paris. Un profesor a fost decapitat de un părinte revoltat

O echipă de poliţişti a reuşit să îl identifice pe agresor, acesta a fost găsit pe stradă cu un cuţit în mână. Bărbatul a refuzat să predea arma alba, motiv pentru care oamenii legii l-au împuşcat mortal. Conform Le Figaro, lângă agresor a fost descoperit cadavrul unui bărbat decapitat.

Citeşte şi: Nicolas Sarkozy, fostul preşedinte al Franţei, s-a ales cu al patrulea DOSAR. Acuzaţii grave: campanie electorală cu bani din Libia

Cazul este anchetat de către procurorii specializaţi în atentate teroriste. Au apărut rapoarte care indică faptul că atacatorul a strigat „Allah Akbar” pe stradă înainte de a fi împușcat.

Victima agresorului este un profesor care a reuşit să îi înfurie pe părinţi după ce a arăta televilor un desen cu Profetul Mohomed la lecţia despre libertatea de exprimare. Acest fapt a înfuriat un părinte care l-a atacat pe profesor cu un cuţit de bucătărie şi i-a tăiat capul, conform surselor Le Parisien.