Atac terorist la Tel Aviv. Palestinianul care a ucis doi oameni într-un bar a fost împuşcat mortal după nouă ore de căutări VIDEO

Imaginile difuzate la televiziunea israeliană au arătat un număr mare de poliţişti şi personal al serviciilor de urgenţă la faţa locului, în centrul oraşului.

07 apr. 2022, 22:49
Atac terorist la Tel Aviv. Palestinianul care a ucis doi oameni într-un bar a fost împuşcat mortal după nouă ore de căutări VIDEO

Atac terorist la Tel Aviv. Atacatorul care a deschis focul joi seara în centrul oraşului israelian a fost împuşcat mortal vineri dimineaţă de forţele de securitate. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani de origine palestiniană.

Individul se numeşte Ra’ad Fathi Hazem şi provine dintr-o tabără de refugiaţi din Jenin. Bărbatul a fost descoperit în timp ce ascundea în apropierea unei moschei. Acesta se afla în cercul de suspecţi. Hazem a ucis doi oameni şi a rănit alţi 13, după ce a deschis focul într-un bar din Tel Aviv.

foto: Times of Israel

UPDATE:  Unitatea specială de poliţie Yamam din Tel Aviv patrulează în căutarea a mai multor potenţiali terorişti. În atacul de joi seara au fost împuşcate 10 persoane: două au murit, iar 8 sunt rănite.

Un oficial al unui spital israelian a declarat că două persoane au fost ucise. Serviciul de ambulanţă Magen David Adom a declarat că a transportat la spital şase persoane cu răni grave.

Poliţia, care îl caută pe atacator, le-a spus locuitorilor să rămână în casă.

Atentat terorist în Israel. Atacatorul a intrat cu maşina în plin în mulţimea de lângă un centru comercial

Atac terorist la Tel Aviv. Cel puțin două persoane au fost ucise și mai multe rănite într-un atac armat din centrul Tel Avivului, joi seară, într-o zonă cu mai multe baruri și restaurante frecventate de oameni, au declarat medicii israelieni, relatează The Washington Post.

Motivul atacului nu a fost imediat clar, dar a venit pe fondul tensiunilor crescute în urma unei serii de atacuri mortale efectuate de palestinieni.

Cel mai sângeros atentat din acest an. Sunt zeci de morţi şi peste 100 de răniţi. ISIS a revendicat atacul

Un număr mare de echipaje de intervenţii de urgenţă au sosit la faţa locului, iar poliţia, care îl caută pe atacator, le-a spus locuitorilor să rămână în case.

Atac terorist la Tel Aviv.

Un terorist a deschis focul de la mică distanţă şi apoi a fugit pe jos. Mai multe persoane sunt rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Eli Levy, la postul de televiziune Canal 13, conform Agerpres.

Atac terorist la Tel Aviv.

Nu vă părăsiţi locuinţele. Nu scoateţi capul pe fereastră. Nu vă apropiaţi de balcoane″, i-a sfătuit el pe locuitori.

Serviciul de urgență Magen David Adom din Israel a declarat că a primit informații despre un atac în „mai multe părți” din centrul orașului Tel Aviv. Acesta a spus că a evacuat șase persoane la un spital din apropiere, dintre care trei erau în stare gravă sau critică.