Atacatorul cu maceta de la şaormeria din cartierul Vitan a fost eliberat: „Nu am făcut nimic. Am avut și eu probleme”

Decizie uluitoare a judecătorilor. Bărbatul care a atacat cu maceta un vânzător dintr-o șaormerie din Capitală, este liber. Magistrații l-au pus sub control judiciar. Judecătorii au văzut imaginile filmate de camerele de supraveghere, dar au considerat că interlopul nu este un pericol public.

23 apr. 2023, 15:21
Atacatorul cu maceta de la şaormeria din cartierul Vitan a fost eliberat: „Nu am făcut nimic. Am avut și eu probleme”

Atacatorul cu maceta de la şaormeria din cartierul Vitan a fost eliberat. Bărbatul va fi cercetat sub control judiciar pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sâmbătă, agresorul primise mandat de reţinere pentru 24 de ore după ce s-a predat singur, la câteva ore de la atac, la secția 11 de Poliție București.

Incidentul s-a produs la o șaormerie situată în Calea Vitan din Sectorul 3. Surse judiciare citate de news.ro au afirmat că, înaintea incidentului, o femeie s-a arătat nemulţumită de produsul cumpărat, având o discuţie în contradictoriu cu angajatul fast-food-ului. Ulterior, s-a prezentat un bărbat, cu care a început conflictul cu unul dintre angajați, lovindu-l pe acesta.

Citește și: Momente dureroase în ziua înmormântării băiețelului de 3 ani omorât de un TIR pe o trecere de pietoni, lângă Iași

Angajatul a ripostat, dar individul a scos o macetă și l-a urmărit prin bucătărie. Un alt angajat al șaormeriei, care a sărit în apărarea colegului, a căzut și s-a rănit, fiind dus la spital.

În fața anchetatorilor, atacatorul a dezvăluit și motivul atacului: bărbatul a vrut să se răzbune pe angajatul şaormeriei, pentru că mâncarea cumpărată de soţia lui nu a fost bună.

Atacatorul cu maceta este un bărbat de 24 de ani şi locuiește în zona şaormeriei, potrivit Antena 3.

Întrebat de reporteri de ce a avut cuțitul la el, acesta a răspuns: „Nu am făcut nimic. Am avut și eu probleme și de asta”.