Atacatorul de pe trotinetă i-a șocat pe anchetatori. Care a fost explicația bărbatului cu privire la incidentul care a trimis-o direct la spital pe Margerita de la Clejani

Bărbatul care a atacat-o pe Margherita de la Clejani, le-a mărturisit anchetatorilor că a ieșit pe stradă în ziua respectivă, ca să atragă femei.

19 aug. 2022, 20:07
Atacatorul de pe trotinetă i-a șocat pe anchetatori. Care a fost explicația bărbatului cu privire la incidentul care a trimis-o direct la spital pe Margerita de la Clejani

Ca să nu treacă neobservat individul s-a gândit că mai bine le înțeapă pe cele două femei pentru ca acestea să îl țină minte.

Citește și Margherita de la Clejani, cu ochii în lacrimi: „Am fost înjunghiată lângă inimă de un criminal în serie” VIDEO

Gestul său șocant nu a fost pe placul victimelor și nici a autorităților. Astfel că, agresorul a fost dus vineri în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul care a pus pe jar autoritățile din București, a fost prins în trafic în comuna Vidra din județul Ilfov, la aproape 24 de ore după ce a înțepat două femei în zona pieptului. Acesta fost dus apoi la Serviciul de Investigații Criminale pentru audieri.

În fața procurorilor și a polițiștilor, acesta a mărturisit că a fost conștient de faptele sale, iar victimele au fost alese la întâmplare. Una dintre ele fiind chiar Margherita de la Clejani. Mama cântăreței, Viorica de la Clejani a făcut publică o poză cu obiectul ascuțit cu care aceasta fusese atacată.

Artista a mers vineri în fața autorităților pentru a da declarații, însă nu oricum, ci cu un discurs foarte bine pregătit.

„N-am fost înțepată cu o lamă sau o chestie. Am fost înjunghiată, fraților, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc că a fi criminal în serie, pentru că nu sunt singura atacată”, a declarat Margherita.

Atacatorul de pe trotinetă a fost adus din nou la audieri vineri după-amiază. Acesta a spus că inițial a vrut doar să pună mâna pe decolteul femeilor și nu să le înțepe. Dar mai apoi s-a răzgândit și a ales să facă acel gest șocant pentru a rămâne în memoria celor două femei.

Bărbatul va fi dus la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă și, cel mai probabil, în acest caz, el va fi supus și unui examen psihiatric pentru a se stabili dacă acesta a avut discernământ în momentul în care a produs aceste fapte.

Citește și Margherita de la Clejani, înjunghiată pe stradă. Este una dintre femeile agresate de bărbatul de pe trotinetă, în Bucureşti