Margherita de la Clejani, cu ochii în lacrimi: „Am fost înjunghiată lângă inimă de un criminal în serie” VIDEO

Bărbatul suspectat că a tăiat-o pe Margherita de la Clejani, miercuri seară, a fost reținut, conform legii, pentru 24 de ore, după care va fi prezentat instanței cu propunerea stabilită de procurori, fie arest, fie cercetare în libertate.

19 aug. 2022, 14:37

Margherita de la Clejani a fost victima unei tentative de omor. Vedeta a fost înjunghiată în plină stradă, iar vineri a fost audiată, după ce agresorul a fost capturat într-o localitate din Ilfov.  Margherita de la Clejani a ţinut un discurs cu ochii în lacrimi, în faţa sediului Poliţiei, înainte de a fi audiată în dosarul bărbatului care a înţepat-o pe o stradă din Bucureşti.

În seara zilei de 17 august 2022, Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Manole Miryam Margareta, a fost victima unui agresiuni. În timp ce se plimba pe stradă, în București, vedeta a fost atacată de un bărbat care se deplasa cu o trotinetă electrică.

Margherita de la Clejani, primele declaraţii arată că este încă foarte afectată de incident: „Fraților, am fost înjunghiată în inimă de un criminal în serie!”

„Faci ceea ce spune inima sau ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit. Pentru că sunt o fiinţă umană şi consider că am dreptul la viaţă. Şi pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact aşa cum este şi cazul meu.

Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate. Acum vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile înalte ale moralei sunt, de obicei, înconjurate de dealuri. Iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înşelătoare. Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare”, a spus cu ochii în lacrimi Margherita de la Clejani.

„Acestea sunt într-adevăr provocările vieţii şi cred că am să vă fac acum şi aici să înţelegeţi cum exemplul meu poate fi o îndrumare morală pentru copiii dumneavoastră şi chiar pentru fiecare dintre voi. Deci, să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală. De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii. Bineînţeles, am fost consiliată de numeroşi psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea care este acum uşor afectată.

De asmenea, mulţumesc minunatei şi frumoasei mele familii pentru tot suportul şi toată dragostea pe care mi-au oferit-o dintotdeauna.

Nu în ultimul rând, mulţumesc mie pentru că sunt om şi am venit să vă ofer o lecţie de viaţă din care sunt convinsă că fiecare veţi avea ceva de învăţat. Am dreptul la viaţă, cred în Dumnezeu, şi acum merg să fac o declaraţie”, a mai declarat Margherita de la Clejani.

Fulgy l-a ameninţat pe atacatorul Margheritei: „Roagă-te să ajungi la puşcărie”

Viorica de la Clejani, mama Margheritei, a publicat un mesaj emoționant pe contul de Facebook, în care arată și obiectul recuperat de medici, criticându-i în același timp pe cei care se bucură sau îi înjură copiii pe aceast subiect. Margherita este fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani.

Florin Salam a făcut show alături de Costel Biju la ziua fiicei lui Fane Văncică. Primele imagini cu manelistul după externare

„Acest obiect a fost scos din sân fiicei mele!

Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul!

Unii sunt atât de răi… Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect?!

Dacă erau copiii voștri în locul Margăi??! Cum să puteți să vorbiți în halul ăsta?! Eu acum ce să fac?! Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?

Vă mai mirați de nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la D-zeu să vă aibe copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață!”, a scris Viorica pe Facebook.

Daniela are nevoie de 60.000 de euro ca să trăiască. Tânăra de 25 de ani cere ajutorul disperat ca să învingă boala