ATENTAT TERORIST PARIS: Prima FOTOGRAFIE făcută în sediul „Charlie Hebdo” după producerea atacului sângeros

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sângeros atac terorist comis în Franţa din ultimii 40 de ani. În sediul redacţiei publicaţiei Charlie Hebdo s-a produs un adevărat mascaru, în urma căruia 12 persoane au fost ucise, iar 11 au fost rănite. Joi, Le Monde a publicat prima fotografie realizată în sediul Caharlie Hebdo, imediat după oribila crimă.

08 ian. 2015, 15:02
ATENTAT TERORIST PARIS: Prima FOTOGRAFIE făcută în sediul „Charlie Hebdo” după producerea atacului sângeros

Sediul săptămânalului satiric „Charlie Hebdo” din Paris a fost vizat, miercuri, de un atac terorist comis de trei persoane mascate. Acesta este atentatul cu cei mai mulţi morţi comis în Franţa în ultimii 40 de ani.

În fotografia făcută la scurt timp de la producerea atentatului în sediul Charlie Hebdo, şi publicată de Le Monde, se văd câteva hârtii împrăştiate pe jos şi mai multe dâre de sânge pe unul din holurile redacţiei. În fundalul imaginii se observă un birou răvăşit şi o baltă mare de sânge în locul în care a fost ucis unul dintre jurnalişti.

Stéphane Charbonnier (Charb), directorul revistei satirice, şi caricaturiştii Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) şi Georges Wolinski (Wolinski) au murit în atentat.

Doi suspecți implicaţi în atacul sângeros de la revista Charlie Hebdo, fraţii Kouachi Sharif și Said, au fost localizaţi joi dimineață, în Aisne, aproape de Villers-Cotteret, pe RN2, potrivit LeFigaro. Cei doi bărbați, care corespundeau semnalmentelor celor doi suspecți căutați de poliție, se aflau la bordul unui Renault Clio alb, purtând cagule. În spatele mașinii au putut fi văzute arme.

Cel mai tânăr dintre cei trei suspecţi de comiterea atacului sângeros împotriva sediului săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo, Hamyd Mourad, în vârstă de 18 ani, s-a predat poliţiei.

Citeşte şi: ATENTAT TERORIST la PARIS. Povestea EMOŢIONANTĂ a poliţistului musulman ucis în atacul de la Charlie Hebdo