Spune-mi cum te cheamă, ca sa-ţi spun dacă devii beţiv. Nume de băieţi care predispun la alcoolism

Numele unei persoane îi determină caracterul și soarta, așa că trebuie să-l alegi cu atenție. Deținătorii unor nume masculine sunt mai susceptibili de a avea dependențe.

05 feb. 2022, 13:22
Spune-mi cum te cheamă, ca sa-ţi spun dacă devii beţiv. Nume de băieţi care predispun la alcoolism

Tarologul și parapsihologul Galina Yanko a declarat pentru Vechernyaya Moskva că bărbații sunt predispuși la alcoolism, oferind şi o listă a acestora, bazată pe numele lor de botez.

Denis

Numele își datorează originea zeului grec antic Dionysios, care era patronul fertilității și vinificației. Cei botezaţi astfel nu sunt indiferenți față de băutură, mâncare delicioasă și petreceri, în general. Întâlnirile cu prietenii sau rudele devin o tradiție plăcută pentru Denis. Cu toate acestea, dacă devine dependent de alcool, atunci îi va fi greu să se oprească. Denis ajunge adesea la extreme: fie încetează complet să bea, fie devine complet dependent de alcool.

Anatoli

Cei care poartă acest nume încep să experimenteze pofta de a bea de la o vârstă fragedă. Întrucât lui Anatoli îi este extrem de dificil să se oprească, treptat pofta se poate transforma într-o adevărată dependență. În timp ce bea, Anatoli are adesea probleme: devine participant la scandaluri, lupte sau are parte de accidente. Odată cu vârsta, pofta de alcool și agresivitatea se intensifică.

Serghei

Serghei este încrezător că băutul îl ajută să se relaxeze și să uite de probleme. Întrucât numele l-a înzestrat cu o sensibilitate excesivă la imperfecțiunile acestei lumi, abuzul de alcool duce la dizolvarea completă în iluzii și melancolie. Serghei folosește alcool pentru a uita și a scăpa de probleme, dar, ca rezultat, ele devin mai multe. Încercând să scape de dezamăgiri, devine dependent și se retrage în sine.

Daniel

De obicei, Daniel începe să bea cu prietenii: datorită dispoziției sale vesele și sociabilității, se alătură cu ușurință oricărei companii. Alcoolul îl eliberează, ajută să-și facă noi cunoștințe. Trebuie să spun că, indiferent de cantitatea băută, Daniel își menține mereu stăpânirea de sine: nu intră în scandaluri și rămâne în limitele decenței. Plictiseala banală poate duce la faptul ca numarul de libatii să crească. Dacă Daniel nu poate trece la activități mai interesante, riscă să adoarmă la masă.

Citeşte şi Testul de personalitate care îţi spune de ce fugi de relaţiile serioase. Răspunsul se află în această imagine, ce vezi mai întâi?

Victor

Bărbații cu acest nume sunt predispuși la inconstanță: renunță cu ușurință la lucrurile pe care le-au început și încheie relațiile cu oameni care nu le îndeplinesc așteptările. Schimbările de dispoziție duc la dezamăgire interioară. Prăbușirea iluziilor este însoțită de depresie profundă. În această stare, Victor încearcă să-și înece dorul cu alcool, pentru a scăpa de realitate. În timp, situația se înrăutățește. Dacă Victor nu face față dorinței de alcool, el poate rămâne complet singur.

Vadim

Cei care poartă acest nume iau adesea decizii sub influența emoțiilor. Impulsivitatea lui Vadim din copilărie provoacă probleme părinților săi: le este greu să controleze copilul în creștere. Datorită caracterului slab și infantil, Vadim adult are probleme la locul de muncă și în viața de familie. Acești bărbați sunt predispuși la obiceiuri proaste, cad ușor în dependență. Odată cu alcoolismul, apar adesea dependența de droguri și jocurile de noroc. Dacă Vadim intră într-un anturaj prost, se degradează rapid și devine un bețiv înrăit.

Citeşte şi Testul subconştientului: Alege un trandafir şi află ce te conduce în viaţă şi ce ascunzi de ceilalţi